İstanbul'da daha önce minibüs, metrobüs ve otobüsün üstünde yolculuk yapan çılgın sosyal medya fenomeni bir kez daha 'pes' dedirtecek bir harekete imza attı. En son Galata Köprüsü'nden geminin üstüne atlayıp tepki çeken fenomen, bu kez Avrupa yakasından çıktığı metrobüsün üstünde 15 Temmuz Şehitler Köprüsü üzerinden Asya kıtasına geçti.

İstanbul Merter'de metrobüsün üstüne binerek 5 durak boyunca yolculuk yapan ve o anları kamera ile kaydedip sosyal medyada paylaşan adrenalin tutkunu Yunus Emre Özer, en son Galata Köprüsü'nden geminin üstüne atlamıştı. Bir kez daha metrobüsün üstüne çıkarak Avrupa yakasından Asya yakasına geçen genç, o anları sosyal medyada paylaştı. Yaptığı tehlikeli şovlar sonrasında Özer, polis ekipleri tarafından 2 kez gözaltına alındıktan sonra idari ve adli işlemleri yapılmasının ardından serbest bırakılmıştı.

AVRUPA'DAN ASYA'YA GEÇTİ

Ancak sosyal medyada paylaşım yapmak için tehlikeli şovlarına devam eden o genç, bu kez akıl almaz bir yolculuğa imza attı. Arkadaşı ile birlikte Okmeydanı Hastane metrobüs durağına gelen genç, önce durağın üzerine tırmanarak saklandı. Metrobüsün durağa yanaşmasıyla bir anda metrobüsün üzerine atlayan genç, yatarak üstünde gizlendi. Kendi hayatını ve metrobüs sürüş güvenliğini tehlikeye atan genç, Söğütlüçeşme istikametine doğru seyretmeye başladı. 15 Temmuz Şehitler Köprüsünü metrobüsün üstünde geçmeyi amaçlayan genç, Avrupa yakasından köprüye girdikten sonra Asya kıtasındaki ilk durakta indi.

GÜVENLİKTEN KAÇMAYA ÇALIŞTI

O anları kaydeden çılgın genç, yolculuğu metrobüsün üstünde yatarak geçirdi. Yürekleri ağza getiren genç, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü istasyonuna gelince metrobüsten durağa atladı. Vatandaşların şaşkın bakışları arasında yürüyen genç, güvenlik görevlisinin kendisini fark edip kovalamaya başlamasının ardından koşarak kaçmaya başladı. Genç, kendi hayatını ve metrobüs sürüş güvenliğini tehlikeye attığı o anları ise sosyal medyada paylaştı.