Boğa, Zodyak'taki ilk toprak burcudur. Koç burcunun aceleci, kendiliğinden ortaya çıkan ateş enerjisinin hemen ardından geliyor (sadece bir ay önce Yeni Ay'ın nasıl hissettiğinizi hatırlıyor musunuz?) Boğa hepimizi yavaşlatıp düşünmeye teşvik ediyor. 

Dünyayı, toprağı, ağaçları ve yüzeyinde yaşayan tüm güzel varlıkları sembolize eden Boğa, bize fizikselliğimizi de hatırlatıyor. Bedenlerimizin, duyularımızın ve cildimizin ve nasıl olduğumuzu düşünen zihinlerimizden çok daha fazlası.

Boğa , Venüs tarafından yönetilir  ve bu gezegen her şeyde güzelliği bulur.

Onun liderliğini izlemek şu anda zor bir düzen gibi gelebilir, ancak kaçma şansı çok az olan kendi evlerimiz olan kutulara kilitlenen koca bir yıldan sonra, pencerelerimizin ötesindeki dünyadan türeyen herhangi bir duygusal zevk (veya normallik) asla olmamıştır. çok çekici görünüyordu. İşte tam da bu yüzden şu anda Boğa enerjisine çok  ihtiyacımız var.

BOĞA YENİ AY 2021 TAHMİNİ
Bu ay sağlam ve net - hedeflerinizi belirlemek, hayattaki basit zevklerin (ve fiziksel olanların da) tadını çıkarmak için harika bir zaman. Diğer bir deyişle, durup gülleri koklamayı, kahvenizi daha yavaş yudumlamayı, gökyüzüne bakmayı, iyi insanlarla güzel ilişkileri yapılandırmayı ve sadece genel olarak bedeninizin, çevrenizin ve hayatınızın tadını çıkarmayı unutmayın! Boğa, hayatın basit zevklerinden zevk alır. Bu Yeni Ay, hepimize gerçekten neşe, mutlu  hissettiren şeyleri düşünmek için etkili zamanlar. 

MERKÜR ve SATÜRN AÇILARI
Bu transit, düşünme, planlama ve organize etme ile ilgili her şeyi geliştirecek! Yani gerçekten mükemmel zamanda geliyor. Üst üste yığılmış evrak işlerini yakalayın, yıl sonu sınavları için çalışın veya (benim kişisel favorim) geleceğiniz için planlar yapın ve bazı güçlü niyetler belirleyin.

Bu geçiş aynı zamanda iletişim için de harikadır  ama… bunlar aklınıza geleni konuşmak anlamına gelmiyor. Bu uyum, bizi yakınımızdaki insanlarla sevdiklerimiz ile iletişim ve konuşmalara yönlendirecek kalıcı etkili ve yapıcı ilişkiler. Ancak bunun sizi korkutmasına izin vermeyin, bu konuşmalar o anda kolay gelmeyebilir, ancak hayal ettiğiniz geleceği inşa etmede çok önemlidir.

Bu yüzden rahatsızlık içinde kalıp hoşnutsuzluğunuzu körüklemesine izin vermek yerine, onu yeni yaşamınız için bir niyet oluşturmak için kullanın. Hepimiz bundan sonra bir şeylerin değişeceğini biliyoruz  peki hangi değişikliği teşvik edeceksiniz? Ne vizyon görüyorsunuz? Nasıl bir gelecek istiyorsunuz?

Bu, Döngü için niyetler belirleyebilir ve Dolunay zirvesine kadar sonraki birkaç Ay evresi için bunlar üzerinde kademeli olarak çalışabilirsiniz. VEYA onları altı aylığına ayarlayın. Daha ileriye, daha yükseğe nişan alın ve Ay'ın başladığı aynı burçta dolduğunda meyvelerini planlayın. 19 Kasım'da Boğa burcunda bir sonraki Dolunay'a ulaşacak ve işte bu bir Ay Tutulması!

VENÜS ve PLÜTON AÇILARI
 İlişkilerinizde derin ve rahatsız edici duygular SİZLERİ yordu şimdi kalbinizin özünü sözlerinize yansıtın yıkıcı olmayın. 

İlişkilerde yarış halinde sen ben üstünlüğü içine girmeden BİZ olmak için uyumu yakalamaya odaklanmalıyız. YAKTIĞIMIZ GEMİLERİ YAPILANDIRMA ZAMANI! 

11 mayıs YENİ AYI Dünya'daki yaşamımızın güvencesi olarak hizmet ediyor. SİZİN içinden geçmekte olduğunuz şey göklere yansıyor ve siz gezegenlerin güçleri için bir gemisiniz yolunuzu rotanızı yeniden belirleme ZAMANI! 

Yoldaki bu tümsekler, yaşamın gelişmesi için gereklidir. Bu sorunları asla gündeme getirmezseniz ilişkilerinizi nasıl geliştirebilirsiniz? Gerilim artmaya başladığında bunu hatırlayın. Bunların hiçbiri tesadüfi değil.

VENÜS ve JÜPİTER


Aşk gezegeni Venüs ve şans ve talih gezegeni Jüpiter, olması gereken rahatsız edici durumlar ve konuşmalar arasında bile iyi vakit geçirebilmenizi ve ışığı bulabilmenizi sağlamak için buradalar.

Ciddi durumlardan geçecek olsanız bile, her şeyi çok ciddiye almamanız gerektiğini hatırlatmak isterim.

Bu Yeni Ay için içsel çocuğunuzu kucaklamayı ve artık size hizmet etmeyen şeylerin gereksiz ağırlığından kurtulmayı unutmayın.

BU SÖZLERİ TEKRAR EDİN 

Vücudum benim evim. Ruhum benim kalbimin merkezi Bu kutsal yerden şifalanmak ve hissetmek için güvendeyim ve her an Evren ile birlikte yenileniyor şifalanıyorum. 
BOĞA BURCUNDAKİ BU YENİ AY'DA YENİ BİR DÜNYAYI TEZAHÜR ETMENİN 5 YOLU


1. YENİ BAŞLANGIÇLAR  İÇİN NİYETLERİNİZİ BELİRLEYİN
Dünyanın frekansına en yakın enerjiye sahip burç olarak, şimdi O'na niyetleri tüm kalbimiz ile ortaya koymanın zamanıdır.

Elbette, hayatınız için belirli şeyleri tezahür ettirmek isteyebilirsiniz ve Yeni Ay da bunu yapmak için ideal bir zamandır. Ama neyi tezahür ettirmeni istiyor?

Kalbinize girin ve yeni bir varoluş yolunuzu hissedin.

Bu birlik konumunu zihninizde şekillendirin?

Niyetlerinizi bu vizyon doğrultusunda belirleyin.

2. ÖZGÜRLÜĞÜ YENİDEN DÜŞÜNÜN
Zodyak'ın özgürlük savaşçısı Uranüs ile bu Yeni Ay'da bu kadar önemli bir konumda olacak odak noktası özgürlüktür. Ve yine de, şu anda pek bir şeye sahip olmadığınızı hissedebilirsiniz bu da onu bir kavram olarak yakınlaştırmak için ideal bir zaman yapar.

Sizin için özgürlük nedir?

Bol miktarda para mı?
Bol zaman mı?
Sevgimi ?
Düşünme, tartışma ve zihninizi konuşma yeteneğimi?
Sağlık?
Gösteriş mi yoksa doğallıkla yaşamak mı?
Özgürlük akışkandır… yine de kolektif olarak ne kadar fedakarlık yaptık ve şu anda yaşadığımız hayat bizi mutlu kıldı mı ? Güneş ve Ay tarafından vurgulanan Boğa burcundaki Uyanıcı, onu bizim için çözümler ile yeryüzüne yansıtıyor.

3. HAYAL EDİN
Boğa Yeni Ayı doğaya cömert davranmayı ve duyguları yumuşatmayı önerme eğilimindedir. Yine de dünyanın büyük bir kısmı kapalıyken pandemi den ötürü evimizde ki bir çiçeğe sevgimizi yansıtarak ta yapılabilir.

ZİHNİNİZİ DOĞAYLA BÜTÜNLEŞTİRİN!

Çizim yap, hayal et, en sevdiğin yerler hakkında konuş. Fotoğraflara bakın ve dergi okuyun. Biraz daha Merkür'ü kanalize edin ve bu yerleri konuşmalarınız, hikaye anlatımınız ve hayal gücünüzle hayata geçirin, duyularınızı bu şekilde besleyin.

4. DUA EDİN MEDİTASYON YAPIN
Dünya için dua edin. Onun iyileşmesine biraz zaman ve enerji ayırın.

Bu Ay burcu yüceltilmiş, yani O'nun gücünün güçlü, destekleyici ve gezegenimiz dahil herkes için yararlı olduğu anlamına geliyor .

Şu anda inanılmaz bir iyileşme yaşıyor, sınırlı hava yolculuğu ve endüstri hızla düştü. Bu karışıma bilinçli bir niyet ekleyin 

5. KENDİNİZİ SEVİN
Siz Dünya'nın bir uzantısısınız. Vücudunuz onun bir uzantısıdır, bu yüzden fizikselliğinizi de onurlandırın. Bu zor zamanlarda her zamankinden daha önemli.

İyi ye
Sevdiklerinize ODAKLANIN 
Kendinizi de Sevdiklerinizide AŞKLA SARMALAYIN


Yavaşlamak bize kolay gelmiyor. Hızlı tempolu, modern insanlarız, ancak bu Ay'ın mesajı yüksek ve net. Artık seçeneğimiz yok.

Derinlemesine dinlemeye devam edin, KALBİNİZİ RUHUNUZU

Dünya konuşuyor BİZ yeterki DUYMAYI FARK EDELİM.

Editör: TE Bilişim