20 Ocak 2021'de Savaşçı Mars, Devrimlerin gezegeni Uranüs ile kavuşum oluşturacak bu, Dünya'da son derece tehlikeli bir kırmızı alarm anı. Meydana gelme eğiliminde olan çekişme, çatışma, huzursuzluk ve şiddet, dünya genelinde etkili olacak.

Gökyüzündeki bu Mars-Uranüs kavuşumları her iki yılda bir gerçekleşir ve tehlike düzeyini yükseltirken dünyayı sarsan durumları vurgulamakta. Siyasi dengeler finansal konular yasadışı uygulamalar ve işler ile ilgilenenler ilgili ani gelişmeler riskli ve tehlikeli gelişmelere gebe gökyüzü.


Mars ve Uranüs, Ay, karesi (engel-çatışma) Güneş, Jüpiter ve Satürn ile yarı kare ve Neptün'ün birleşimidir.

Dolayısıyla, Mars ve Uranüs'ün işaret ettiği çekişme, çatışma ve huzursuzluk hükümetleri ve dünya liderlerini (Güneş), halkı (Ay), finans ve para piyasalarını hukuk meselelerini ve dini liderleri (Jüpiter), koronavirüs pandemisini, iş dünyasını ve güvenliği ( Satürn) ve petrol ve havacılık sektörü (Neptün). Ay kavuşumu Mars ve Uranüs sivil halkın hükümetler ile karşı karşıya kalacağı olaylarda başrol oynayacağını gösteriyor.

Uyuşmazlık, tehlike ve risk seviyesini oldukça yüksek.

Mars-Uranüs kavuşumunun kaçınılmaz olaylara işaret etmekte. Dünya Liderleri arasında Donald Trump İran ve Mısır gibi ülkelerde büyük olaylara neden olabilir. ABD de olaylar beklenmedik bir hızla farklı bir boyut kazanabilir intihar saldırıları dünya ülkelerinde etkili olabilir.
Dünya genelinde soğuk savaş potansiyeli, füze saldırıları, radikal kargaşa, sosyal huzursuzluk, şiddetli protestolar, halk ayaklanmaları son derece yüksek bir şekilde tezahür edebilir.

Mars-Uranüs birleşiminin etkisi kesinlikle küreseldir, bu nedenle kişisel olarak bizlerin hiçbir etkisi olmayacaktır. Şu anda hayatınızda olup bitenler ve aklınızdakileri takıntıları yanlış inanış ve düşüncelerinizi düşünün. İş işten geçmeden keşkelerin içinde boğulmadan ortak doğrunun birliğinde bütünleşin. 
Editör: TE Bilişim