Astrolog Şenay Devi 30 Kasım'da ikizler burcunda meydana gelecek olan ay tutulmasının burçlara olan etkisini yazdı.

İşte ay tutulmasından burçlar nasıl etkilenecek!...

KOÇ BURCU 

Hayatın yüzeyselliğinden uzaklaşacağınız daha derinleri keşfetmek isteyeceğiniz enerjiler ile karşı karşıyasınız bu hafta. 10 Ekim Salı günü şans bereket ve yaşamı zenginleştiren Jüpiter, Akrep burcundaki seyrine başlıyor. Özel yaşamınızı yeniden yapılandırabileceğiniz özel bir zamana hoş geldin demeli ve coşku ile karşılamalısınız. Bu hafta bekar Koçlar karşılaşacağınız biri ile gergin görüşmeler bir anda duygusal yakınlaşmaya dönebilir.

BOĞA BURCU 

Aşk hayatınızda devrime hazır olun. Bu hafta iş hayatınızda da güçlü enerjiler ile karşı karşıyasınız. Ne yapmak istediğinizi netleştirebilmiş olmanın getirisi ile alacağınız kararlaral başarı merdivenlerini çıkmaya başlayacaksınız. Evli Boğalar evlilik hayatınızda devrimsel nitelikte kararlar alabilirsiniz bu hafta. Eşiniz sizin kararlı tavrınız ve sahiplenici tutumunuzdan fazlası ile etkilenecektir.

İKİZLER BURCU 

Yıllarca hissetmediğiniz canlılık ve güce dokunmaya hazır olun bu hafta. Sağlığınızla ilgili konularda bu hafta daha güçlü ve olumlu enerjiler söz konusu. Kilo probleminiz varsa diyete başlayabilir, sportif aktiviteler içinde yer almaya başlayabilirsiniz. Bu hafta iş hayatınızda taahhütte bulunduğunuz sözleri atlamamaya özen gösterin mutlaka notlarınızı kontrol edin aksi takdirde güven sarsıcı durumlar yaşanabilir.

YENGEÇ BURCU 

Bu hafta yasal konularda her bakımdan dikkatli olmalı başkalarının yanlışlarından etkilenmemek için kontrollü davranmalısınız. Hayallerden uzaklaşmalı gerçeklere odaklanmalısınız. Son 12 yılın en büyük fırsatları hayat kapınızı aralıyor! Kendinizi tanıtabilir, yaptığınız işte önemli ilerlemeler kaydederek istikrarlı bir sürecin içinde yeni değişimlerle karşılaşabilirsiniz. Bu hafta zihniniz deki tüm pozitif enerjileri iş ve eğitim hayatınıza başarılı bir şekilde yansıtabilirsiniz.

ASLAN BURCU 

Bu hafta yaşamınızı elinizdeki imkanlara göre daha konforlu hale getirmenin yollarının arayışına yönelebilirsiniz. İç huzur ve size huzur veren insanların değerini daha iyi anlayacak, hırçınlıklarınızdan uzaklaşıp kendi hamurunuzu daha iyi ve güzel için yeniden yoğurup şekillendireceksiniz. Bekar Aslanlar uzunca bir zaman sonra aşkta sizi anlayacak o özel insanla yollarınız birleşebilir.

BAŞAK BURCU 

Bu hafta iş hayatınızda önemli bir mesleki büyüme yaşayabilirsiniz. Yavaş ama doğru bir toparlanma sürecinin içine giriyorsunuz. 10 Ekim Salı günü şans, bereket ve yaşamı zenginleştiren Jüpiter, Akrep burcundaki seyrine başlıyor. Hayatınızı daha sağlam bir temel üzerine inşa etmeye heyecan verici ve ilham veren yeni yollarla yeniden yapılanma sürecini başarılı bir şekilde yönetebilirsiniz.

TERAZİ BURCU 

Bu hafta arzu ettiğiniz değişiklikleri gerçekleştirebileceğiniz enerjilerle karşı karşıyasınız. İş hayatınızda endişelerinizin yerini güven ve huzur almaya başlıyor. Finansal konularda deneyimlerinizi gözden geçirmeli daha önceki deneyimlerinizin size kattığı dersleri anlayarak hareket etmelisiniz ki rüyalarınız gerçek olsun. İş ve eğitim hayatınızda kendinize hedefler koymalısınız. Kendinizi geliştirmek ve başarılı olmak için iş ve eğitim hayatınızda eğitime önem vermeli yeniliklere açık olmalı elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışmalısınız.

AKREP BURCU 

Burcunuzda ilerleyecek Jüpiter’in kapıları size aralamaya başladığını fark etmelisiniz. Bu transit sizleri korkularınızla yüzleştirecek ve bazı riskleri almanızı sağlayacak. Özellikle sanat dünyasının herhangi bir alanının içinde olan bir Akrepseniz kendinizi ortaya koymalı yeteneklerinize güvenerek hareket etmelisiniz. Bu hafta duygusal hayatınızda iyileşmeler söz konusu

YAY BURCU 

Bu hafta sosyal ilişkileriniz önem kazanıyor. Arkadaşlıklarınız aracılığı ile maddi - manevi deneyimler kazanabilirsiniz. Sizin iyi niyetinizden yararlanan, aşırı ilgiye alışık insanlar, tavrınızdaki kararlılıktan şaşkınlık duyacaklardır. Anlamaya çalışmamalı kararlı olmalısınız. Özel yaşamınızda ise yüzeysel ilişkileri arkanızda bırakacaksınız.

OĞLAK BURCU 

Bu hafta kariyer hayatınız başarılı gelişmeler ile ilerleyebilir. Bu hafta mesleki konularda dikkatli olmalı herhangi bir yanlışa göz yummadan tepkinizi ortaya koymalısınız. Güçlü bağlantılar gerçekleştirebilir, kazanımlarınızı arttırabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise kelimelerinizi özenle seçmeli, anlık kızgınlıklar ile ifade ettiğiniz kırıcı sözlerin yıkıcılığı ile karşı karşıya kalabileceğinizi aklınızdan çıkarmadan hareket etmelisiniz.

KOVA BURCU 

Bu hafta iş ve finansal konularda ektikleriniz filizlenmeye siz kazanmaya başlıyorsunuz. Geçmişi tam anlamı ile arkanızda bırakıp yeni olana odaklandığınız sürece her şey sizi daha kazançlı ve huzurlu bir noktaya taşıyacaktır. Bu hafta özel yaşamınızda maceraperest yaklaşımlar da olmamalısınız. Aksi halde zarar göreceğiniz bir ilişki sizler için zorlu bir imtihan olabilir dikkatli olmalısınız.

BALIK BURCU 

Bu hafta kanatlanmış gibi huzurlu ve özgür hissedeceğiniz enerjiler karşı karşıyasınız. Bir şeyleri değiştirmek istiyorsanız kendinizi geliştirmek zorunda olduğunuzu kabullenmeli ve buna göre hareket etmelisiniz. Önümüzdeki birkaç ay içinde yapabileceklerinizi bir teklif hazırlayarak sunmalı ve kapıların size açılması için var gücünüz ile çalışmalısınız. Kendi yeteneklerinizi gelişmiş eğitimlerle daha iyi hale getirmeyi başardığınız takdirde her şey sizler için daha iyi noktalara gelecektir. 

Editör: TE Bilişim