KOÇ: Aslan yeni ayı ve yönetici gezegeniniz Mars bu aydınlığı daha fazla enerji ve şevkle güçlendirirken, yaratıcı projelere başlamak işiniz ile markalaşmak gibi konularda durdurulamaz olacaksınız.

Aslan Yeni ayı ile yeni hobiler edinin sosyal olun, sanatsal yönünüze önem verin. Özel yaşamınızda ise tutkunuzu ilişkinizi iyileştirmek için çabaya çevirin.

BOĞA: Aslan Yeni ayı 2 senedir emek verdiğiniz her şeyin mükafatını almanızı sağlayacak sizlere. Eviniz sizin sığınağınız. Aslan yeni ayı ile taşınabilir ya da evinizi daha hoş bir saraya dönüştürmek imkanı elde edebilirsiniz.

Ama az ama çok sizi yansıtan siz huzurlu kılan. Yaşam alanınızın yaratıcı yönünüzü yansıtması için yeni ayın enerjisini kullanın. Özel yaşamınızda ve iş hayatınızda ise engeller ortadan kalkıyor başarınıza başarı sevginize sevgi katılıyor.

İKİZLER: Aslan Yeni ayı ile, Eski arkadaşlarla sosyalleşmek ve bağlantı kurmak, Hayatınıza büyük bir neşe ve ilham getirecek. İş arkadaşlarınız ile iş birlikleriniz güçlenecek ve daha fazla kitleye ulaşma imkanı elde edebileceksiniz. Özel yaşamınızda da eş ya da sevgiliniz ile tutkunuzu ve enerjinizi yenileyebileceğiniz etkiler ile karşı karşıyasınız.

YENGEÇ: Bu yeni ayın Aslan titreşimleri, en iyisini hak ettiğinizi anlamanıza yardımcı oluyor, Kendi değerinizi fark edecek sizi üzen pek çok şeyden uzaklaşarak iş ve arkadaş ilişkilerinizde kalbinde yer tuttuğunuz insanlar ile ilişkilerinizi güçlendireceksiniz. Ayrıca Aslan Yeni ayı ile kişisel bakım biçimleriyle şımartın. Sadece aşırıya kaçmadığınızdan ve savurgan harcama konusunda umursamaz olduğunuzdan emin olun, Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin umursamaz tavırlarına karşı uyarılarda bulunmanın tam zamanı.

ASLAN: Burcunuzda gerçekleşen Yeni Ay son 7 senenizin maddi manevi MÜKAFATI sizler için bu yüzden bu, ihtişamın büyüsünü ve imajını yaratmanın gücünü kucaklamak için hazır olun. Kendinizi sevin korkularınızı yenin başarının sevginin gücünü sarıp sarmalamaya hazır olun.

Meslek hayatınızda yeni yaratıcılık kanallarının açılırken karşınıza iyi değerlendirin. Özel yaşamınızda ise aşkla sizin için çarpan kalbin kral ya da kraliçesi olduğunuzu hissettirmenin tam zamanı aşkta da işte de güçlü enerjileri sonuna kadar akıllıca değerlendirmenin zamanı şimdi.

BAŞAK: Aslan yeni ayı ile iş hayatınızda takıntı ve inatçı yaklaşımlarınızdan uzaklaşmanız gerektiği konusunda uyarıcı. Günlük işlerinizde ki aksamalara keskin tepkiler vermemeli emek harcayan çalışma arkadaşlarınız ya da çalışanlarınıza haksızlık etmemelisiniz.

Özel yaşamınızda ise çocuklarınızdan kaynaklı gerginlikler fikir ayrılıkları sorunlara yol açabilir. Baba ve babaya ati konular taşınmaz mallar ile ilgili gerginliklere karşı da öfkeyle hareket etmemelisiniz. Aslan Yeni ayını pozitif yende değerlendirmek istiyorsanız sakinliğinizi korumalı yeniliklere açık olmalı ve sizi zorda bırakan her türlü alışkanlığınızdan uzaklaşma kararlığını ortaya koymalısınız.

TERAZİ: Aslan yeni ayı özgüveninizi artıracak ve bu yeni ayda bir liderlik rolüne adım atın. İşteki meslektaşlarınız arasında, arkadaş grubunuz içinde veya hatta kalbinize yakın bir sosyal adalet nedeni için, daha iyi bir gelecek için sorumluluk almaktan ve yaratıcı vizyonlarınızı paylaşmaktan korkmayın. Özel yaşamınızda ise doğrularınıza sahip çıkacak ne isteyip istemediğinize karar verecek ve uygulama kararlığını ortaya koyarak doğru olanı başarabileceksiniz.

AKREP: Aslan Yeni ayı ile, Yeni bir iş arıyorsanız, patronunuzla bazı yaratıcı fikirleri paylaşmaya hevesli hissediyorsanız veya zam için gecikmiş olduğunuz gerçeğini takıntı haline getiriyorsanız, şimdi adımlar atmaya ve konuşmaya başlamak için ideal zamanlardasınız iyi değerlendirin. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinize karşı soğuk tavırlar içindeyseniz karşı tarafın sabrını taşırabilir ve bir anda büyük tepkiler görerek ilişkinizde ciddi sorunlar yaşayabilirsiniz.

YAY: Aslan yeni ayı meslek hayatınızda güçlü çıkışlar gerçekleştirebileceğinzie işaret etmekte iç sesinize evet deyin ve heyecan verici yeni maceralara hazırlanın. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgiliniz ile romantik zamanlar geçirebilir ruh eşinizi bulmuş olmanın güzelliklerini korkusuzca yaşayabilirsiniz. Ailevi dostluk ilişkilerinizin güçleneceği enerjiler ile karşı karşıyasınız iyi değerlendirin.

OĞLAK: Aslan Yeni ayı ile, Kişisel yaşamınızda ve sağlık ile ilgili konularda başardığınız büyüme ve dönüşüm düşmanlarınızı harekete geçirecektir dikkatli olun ve tedbiri elden bırakmayın. En yakın ilişkilerinizde samimiyet ve güvenliği sağlamak için gereken sınırları belirlemeye çalışmaya devam edin. Kendinize karşı dürüst olmak, sizi hayatın önünüze çıkardığı her şeyden korumaya yardımcı olacaktır, bu yüzden güven hayatınızın merkezinde yer alacak ve güvene dayalı olmayan ilişkileriniz ama sizin kararınız ile ama olağan şekilde noktalanacak.

KOVA: Karşıt burcunuz Aslan da gerçekleşecek Yeni Ay, enerjisi ile iş hayatınızda sorunlar beklenmedik bitişler ve mecburi değişikler ile karşılaşabilirsiniz paniğe kapılmayın ve güven duyduğunuz kişilerin söylemlerini dikkate alın. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin annesinden kaynaklı gerginlikler yaşayabilirsiniz sakinliğinizi koruyun ve kim olursa olsun başkalarının hatalarından eş ya da sevgilinizi sorumlu tutmayın.

BALIK: Aslan yeni ayı ile, Yeteneklerinizin parlamasını sağlamak için çalışma programınızı yeniden yapılandırmaya hazırsınız, Şimdi, hedeflerinize odaklanın ve iç sesinize kulak verin ve kendinizi geliştirecek kişiler ile iletişime geçin ve değişikliklerden korkmadan ilerleyin. Finansal konularda büyüme gelişme bu sürecin yansımaları arasında. Özel yaşamınızda ise kararlarınız netleşmeye başlıyor.

Editör: TE Bilişim