ARALIK AYI BİR ÇAĞIN KAPANIŞI YENİ BİR ÇAĞIN BAŞLANGICI JÜPİTER SATÜRN İLE BULUŞUYOR ARALIK 2020,Bu Gündönümünde 200 yıllık yeni bir döngü için Dünya Krallığından Hava Krallığına geçiş nedeniyle yılın astrolojik açıdan en güçlü aylarından biri olacak.

Aralık ayı Numeroloji sayısı: 4
Kozmik Noktaları Birleştirmek: Aralık, 4-Evrensel bir Yılda 7-Evrensel bir Aydır. Enerji, ruh arayışı ve ruhsal bağlantı için olgunlaşır. Düşünmek, iç gözlem yapmak ve gerçeği aramak için harika bir zamandır. Kişisel bir arayışa devam etmek için kendinizi antisosyal hissediyor veya biraz kopuyor olabilirsiniz. Yapboz parçaları Aralık ayında bir araya geliyor. Fark eden yenilenen doğrunun kıymetini bilen kazanacak.

Aralık, Bankalar yasal düzenlemeler tıbbi konular para birimleri sınır komşuları ile ilgili gelişme ve sorunlar siber suçlar liderler ve tanınan kişilerin özel yaşamları ile ilgili sırların ortaya çıkması dijital dünya salgında artış ve farklı hastalıkların dünya genelinde etkili olması ve tarım ile ilgili alanlarda yaşanacak beklenmedik dengelerin değişeceği enerjiler anlamına gelmekte.

ARALIK HASAT AYI Ektiğimizi biçeceğimiz bir ay olacak her birimiz için.

Kazananlar sa sevgiyi kalplerinin merkezinde taşıyan taşıtan ve hissettirenler olacak! Aralık gökyüzü: Jüpiter ve Satürn yüzyıllar sonra birbirine en yakın konumda görünecek.

Bazı göksel olaylar için gerçekten neredeyse bir ömür beklemeniz gerekir.

Jüpiter ve Satürn, 1981'de gökyüzünde üç kez karşılaştı,. Gaz devleri daha sonra 2000 yılının Mayıs ayında başka bir karşılaşma yaşadılar, ancak bu vesileyle, sabah alacakaranlığında kolayca görülemeyecek kadar derinlerdi.

Bu enerjiler altında bir çağ bitip yeni bir çağ başlıyor. Kabul etsek te reddetsek te dönüşümün içinde yerimizi alacağız. Ama direne direne ama farkındalık bilinci ile. Kötü ile iyinin mücadelesinde iyiler ağır bedelerden sonra diriliş uyanış yeni den yapılanma bayrağını ellerine alacaklar.

Gökler rehberiniz yolunuz ışık olsun...
Dr.Astrolog Şenay DEVİ 

Editör: TE Bilişim