Aşk hayatımızda özlem ve tutkunun yoğun olduğu zamanlar. İçsel hesaplaşmalar öfkeli bir tutum içine girmemize sebep olabilir. Duygularınızı aşkla ifade edin ve aşkın peşinden gidin. Ne kendinize ne aşka haksızlık etmeden hareket edin… Sezgiler olağüstü güçlü ve yol göstericidir. Ruhsal anlamda güçleneceğimiz keyifli zamanlar meditasyon ibadet gibi konulara yönelebilir ruhumuzu dinlendirip güçlendirecek aktivitelerle ilgilenebiliriz. İş hayatımızda ise merhamet duygumuz başımızı ağrıtabilir.

AY BALIK BURCUNDA SEYRİ SEFASINDA’iken; Hayal gücümüzü yükselir, Özellikle sanatçıların ilham perilerinin kendilerine eşlik edeceği düşüncelerini sanatlarına başarı ile aktarabilecekleri keyifli eğlenceli zamanlardır. Ay Balık burcunda iken sezgiler olağanüstü güçlü ve yol göstericidir. Bugünlerde sezgilerimizin bize verdiği mesajları dikkate almalı AKIL süzgecinden geçirdikten sonra verilen mesajları günlük hayatımıza başarı ile aktarmalıyız.

Balık burcundaki Ay, 11 Mart 2021'de Mars'ın karesini oluşturuyor. Ay-Mars karesi genellikle çok rahat bir his verir. Ancak rahatlamış ve dinlenmiş hissetmek yerine, daha bitkinde hissedebilirsiniz! Kendi başarı duygunuzla (ya da eksikliğinizle!) Bunalmış hissettiğinizde, enerjiniz bugün biraz tükenmiş hissetmenize neden olabilir pek çoğunuz için.

AY MARS TRANSİTİ
Ay-Mars geçişi genellikle ilerlemek için derin bir arzu getirebilir. Ancak, hayallerinize yeterince hızlı ilerlemediğinizden kaynaklanan hayal kırıklıklarıyla birleşen enerji eksikliği ile işler biraz stresli olabilir.

Kendinizi gelecek hakkında takıntılı bulabilir, 'güç' ve 'olabilir' üzerine endişelenebilirsiniz. Bu, özellikle değişken burçlar olan İkizler, Başak, Yay ve Balıklar için geçerlidir. Bugünün anahtarı şimdiye odaklanmak, anı yaşamak ve mevcut realiteniz gerçekleştirmek için çabalamalısınız.

Kendiniz için biraz sessiz olmaya çalışın ve kendiniz için bir şeyler yaparken kalbinizin sesine kulak verin.

Editör: TE Bilişim