Bir şeyi gerçekten çok istersen kalbin ve aklın uyumlanırsa her şey tüm KAİNAT isteğinin gerçekleşmesi için sana yardım eder. 
Bu sayı düzeni 1 ve 2'yi iki kez birleştirir . Artı iyi önlem için ekstra 2!

Bugün İNSANLIĞA verilen en önemli mesaj , Bu iki güçlü basamağın harmanlanmasıyla ilgili. Size 1'in içerdiği eril ilkenin ve 2'de bulunan dişil ilkenin bir araya geldiği açıkça gösteriliyor. Ve bu, kendi hayatınlarımızda da yapmanız istenen bir şey. YİN ve YANG Eril ve DİŞİL dengelenmeli.

Ve bu 2021'in büyük bir teması.

17 Şubat Çarşamba günü, 2021'in üç Satürn-Uranüs karesinden ilki gökyüzünü süsledi ve bildiğimiz dünyayı değiştirecek yoğun bir itme-çekme girdabını tetikledi.

Ve bu paradigma değiştiren enerji, bugünün numarelojik koduna yansıyor.

Değişiklikler, ortaklıklar, denge ve uyum 

Genel olarak, Bu büyük bir güvencedir ve İletişimin gezegeni MERKÜR 'R' sona eriyor. 

Tüm sayılar ilahi koruma ve desteğin sembolleridir, bu yüzden sahip olduğunuz korkuyu bırakın. Kaygı ve endişeden kurtulmaya çalışın, Çünkü bunlar şu anda size faydası olmayacak. En yüksek potansiyelinize ve şu anda içinden geçmekte olduğunuz değişimden arzu ettiğiniz sonuca odaklanın.

1'in görünümü, hedeflerinize ulaşabileceğiniz bir sıçrama tahtasıdır, bu nedenle kişisel güç duygunuzu güçlendirmeye çalışın. Kendinize olan güveninizi artırın, kendinize olan inancınızı artırın. ^Sen her şeyi yapabilirsin!''

2'nin ortaya çıkışı sizi güvene kapılmaya ve Ruh tarafından yönlendirilmeye teşvik ediyor bizleri. Bu yüzden, sizi çevreleyen süptil enerjilere dair farkındalığınızı beslemek için de zaman ayırmanız çok önemlidir. Her gün meditasyon ya da dua ederek biraz zaman geçirin, ihtiyacınız olan buysa daha fazla netlik gösterilmesini isteyin. İlahi Olanla gerçek bir bağlantı geliştirmek için daha fazla çalışın ve emin olun yolunuz netleşecek

Şimdi kendinize sorun

En yüksek benliğiniz ile titreşimsel uyum içinde mi yaşıyorsunuz?

Başarıya ve mutlu olmaya giden doğru yolu buldunuz mu?

En büyük zorluklarınızı en güçlü yönlerinize dönüştürmek için doğal yeteneklerinizi kullanıyor musunuz?

Ruhunuzun amaçladığı hayatı mı yaşıyorsunuz?

Bu soruların cevabını mutlak bir kesinlikle bilmek için kendinize DÜRÜST davrann ve unutmayın kendini sevmeyen hiç bir şeyi SEVEMEZ ve SEVİLMENİN Kıymetini BİLEMEZ! 
Öyleyse bu özel günü hayatlarımızı yenilemek şiflandırmak önce kendimizi sonra bizi sevenleri daha çok sevebilmek için iyi değerlendirelim dönüşümün içindeki yerlerimizi alalım. 


Bugün boyunca karşınıza çıkabilecek sayıları gözlemleyin. 
Sayılar evrenin MATEMATİĞİDİR. 
Numeroloji ve Astroloji kardeş olduğuna göre gün boyu karşınıza çıkan sayıları not edin. Bir sonraki gün sayılar ile ilgili makalemde aradığınız soruların cevaplarını bulacaksınız. 

Sayı 1, 11, 111 ve 1111
Sayı 2, 22, 222 ve 2222
3, 33, 333 ve 3333 Numaraları
4, 44, 444 ve 4444 Numaraları
5, 55, 555 ve 5555 Numaraları
Sayı 6, 66, 666 ve 6666
7, 77, 777 ve 7777 Numaraları
Sayı 8, 88, 888 ve 8888
Sayı 9, 99, 999 ve 9999
Sayı 1010
Sayı 1212
Sayı 911

Editör: TE Bilişim