Ne diyor Sırrın sahibi biz herkesin kaderini kendi çabasına bağlı kıldık. İsra suresinde. Bu hafta sizi yaşamaktan alıkoyan en derin bilinçaltı kalıplarınızı, geçmiş yaşam karmik bloklarınızı ve zararlı sınırlayıcı inançlarınızı iyileştirme zamanının kapıları aralanıyor. HAYAT SEÇİMLERDEN İBARET! Seçiminizi yapmanız için ARŞ destekleyici enerjiler ile kuşatıyor Yeryüzünü.

Kendinize kendiniz olma izni vermenin, kendi kendini besleyen seçimler yapmanın ve ruhunuzun amaçladığı güzel hayatı yaşamanın zamanı geldi.

Artık beklemeyi göze alamazsınız!

Şimdi kendinize sorun, Hiç bir ortama girip tek bir kelime bile söylemeden iki kişi arasında hemen gerilim veya çatışma hissettiniz mi? Yoksa siz ve doğru olduğunu bildiğiniz biri huzursuz hissetti mi? Veya birisinin markette sıraya biraz fazla yaklaştığını hissettiniz ve size hiç dokunmasalar bile, Anında çevrenizin kalabalıklaştığını her şeyin üzerine geldiğini ve sinirli hissettiniz mi? Ya da konuşmadığınız halde sizi anladığını bildiğiniz yüreğiniz de hissettiğiniz güven duyduğunuz kişi ile gözleriniz ile susararak konuştunuz mu?

Demekki bahşedilmiş 5 duyumuz daima yol gösterici bizlere...

Bu haftanın numerolojik değeri

55, 555, 5555

5555'i görmek çok güçlü bir alamettir.

5555'İN ANLAMI NEDİR?

Gelmekte olan değişim var, bu en yüksek potansiyeliniz için bir portal ve var olmanın, görmenin ve yapmanın sayısız yeni yolu için değerli bir açılış! Bu tekrar eden sayı, muazzam ruhsal cesaretlendirmenin bir işaretidir ve asla daha azına sahip olmayacağınızın bir hatırlatıcısıdır - toplumsal ölçütler size ne söylerse söylesin - çünkü büyüme geriye gitmez.

Değişim, hareket halinde büyümedir. Değişim özgürlüktür, değişim hayattır! ve değişimin Evrendeki tek sabit gerçek olduğuna idrak zamanı sadece dar bakış açımız sayesinde yaşamın aynı kaldığını düşünüyoruz! Ve 5555 sayısını size bunu somutlaştırmanızı hatırlatmak için iş başında özgürlük.

Tekrarlanan 5'ler, güven ve cüretkar olmanın yanı sıra esnekliği de somutlaştırmanız gerektiğine dair güçlü bir mesaj sunar. 5555 sayısı güven ve işbirliğinin güzel bir işareti olan 2'ye (5 + 5 + 5 + 5 = 2- ve 2 + 0 = 2) düşer. Öyleyse 5555'i gördüğünüz zaman, bu size gönderilmekte olduğunuz Evrensel mesajlarla işbirliği içinde çalışmanız gerektiğinin bir işaretidir. Bu yolculukta yalnız değilsiniz fark edin değerlendirin mücadele edin ve KAZANIN.

Peki ya saniyeler içinde sevdiğiniz insanlar… ve en kısa karşılaşmalardan sonra bile size büyük riskler verenlere ne demeli ?

"Büyük bir enerjiniz var" çoğu zaman yeni bir başlangıçtan başka bir şey gibi görünmese de, aslında bu bir iltifattır ve ilk izlenimlerin her şey olmasının kesin nedeni. Her günün her anında, enerjik bedeniniz veya auranız mesajlar gönderiyor ve çevrenizle bilgi alışverişinde bulunuyor. Auranız, sizi dünyaya, yüksek benliğinize ve çevrenizdeki insanlara bağlayan ilahi bir çekici ışın gibi, içinizde ve etrafınızda güçlü yaşam gücü enerjisi taşır.

5 duyunuz için neredeyse tamamen görünmez olsa da, orada olduğunu sezgisel olarak bilirsiniz. Kimin etrafında güvende hissettiğinizi, kime yön sormayı bıraktığınızı, kiminle arkadaş olacağınızı, kime aşık olduğunuzu ve kimden uzak durmayı seçtiğinizi belirler. Bunu bilerek, hiç merak etmeyi bıraktınız mı?

Hiç bir odaya girip tek bir kelime bile söylemeden iki kişi arasında hemen gerilim veya çatışma hissettiniz mi?

Yoksa siz ve doğru birisi yürüyüş fark andan huzursuz hissetti bir utomatically geçti sokakta ikinci bir düşünce vermeden? Veya birisinin markette sıraya biraz fazla yaklaştığını hissettiniz ve size hiç dokunmasalar bile, anında kalabalık ve sinirli hissettiniz?

Editör: TE Bilişim