Yana Yana KÜLE dönenlerin Hak ve Adaletten Mükafatını alacakları bir ay bizleri karşılıyor. 

Şubat 2021, ilk bakışta zorlayıcı görünen enerjileri barındırmakta bizler için öngörülemeyen olaylar ile karşı karşıya kalabileceğimiz bir ay toplumsal ve dünya genelinde. Tahmin edilemez çünkü Güneş, Merkür ve Venüs, Satürn Kova burcunda ki seyri ile bu enerji bizlere beklenmedik olaylar yaşatabilir. Bu geçişler  Dünya ve ülkemiz açısından değerlendirdiğimizde toplumlar üzerinde büyük bir etkiye sahiptir.

Liderler otorite konumunda ki kişiler iklimler siyasi arena LGBT inançlar ile ilgili alanlarda büyük değişiklikler yaşanabilir. Bu enerjiler siyasileri yöneticileri dini liderleri fazlası ile etkileyecek enerjileri barındırmakta. Dünya genelinde, Liderleri yerinden etme girişimleri suikastlar siyasi entrikalar yoluyla iktidardan düşürme gibi eylemler söz konusu olabilir. Özellikle de doğa olayları denizlerde büyük fırtınalar sudan havadan gelecek hastalıklar zararlar bu tutulmanın işaret ettikleri arasında. Gaz, buhar, yağ, su ve diğer sıvılar, kimyasallar ve plastik içeren maddelerden kaynaklı zararlar söz konusu olabilir ayrıca bu enerji toplumları etkileyecek nitelikte suların kirliliği,  zehirlenmeler deniz kazaları ve boğulmalar ile ilgili trajedileri tetikleyebilir. Gezegen geçişleri özellikle  yanıltıcı pek çok haber spekülasyon toplumlar arasında panik yanılgı ve öfke ile ani olayların gelişmesine neden olabilir.

Ön planda olma arzusunda ki kişilerin kendilerini dünyanın merkezinde gibi aldıkları yanlış, mantıksız, kötü düşünülmüş girişimler maddi ve manevi kontrol edilmesi güç durumlara neden olabilir. Ayrıca Mistik gezegen Neptün’ün bireysel olarak   bağımlılıklar güven sarsıcı durumlar, gizli eğilimleri gün yüzüne çıkabilir. İkili ilişkilerde konuşan değil dinleyen taraf olunmalı pire için yorgan yakmak pişmanlıklara nederi olur.  AŞK bu  enerjilerden dolayı yaralanabilir. Tabi AŞK la beslenen ruhlarda. Dedikodular ihanet, alkol, gayri ahlaki birliktelikler, yolsuzluklar, entrikalar dolandırıcılık ile ilgili konuları ortaya çıkaran olaylara tanıklık edebiliriz. 

Kendine de sevdiklerine de DÜRÜST olanlar kazanacaklar bu ay boyunca. Kendini çok iyi gizlemiş hasta ruhların bambaşka bir kimlikle belki de uzun yıllar boyunca takındığı maske ile saygınlık ve kazanımlar elde etmiş kişilerin heyecan yaratacak sırlarının ortaya çıkması ile büyük şaşkınlıklar yaşayabilir başkalarından önce kendimizi tanımamız gerektiğinin farkına varabiliriz.  18 ve 27 Şubat tarihleri arasında Ankara güney güney doğu özellikle Kuzey Batı’da ve ülkemizin güney batı bölgeleri bu enerjiden daha yoğun etkilenebilir. Şubat ayının son haftasında daha fazla depremler olabilir, deniz felaketleri ve halkı kutuplaştırabilecek olaylar yaşanabilir. 
AYRICA: İletişimin Gezegeni Merkür R Durağıan konumda  Bilgi, iletişim ve seyahatlerle iptal gecikme sorunlara ve Aile, ev, sahip olunan mülkler, kökler, gelenekler, ile ilgili güçlü, tutkulu, enerjileri  reaksiyonları tetikleyen olayları daha önemli bir hale getirebilir ve bu alanlarda yaşanan pek çok konu gündemimiz de yer alabilir.
 
Gökler rehberiniz yolunuz ışık olsun...
Dr.Astrolog Şenay DEVİ
İletişim:+902125833275

Editör: TE Bilişim