Astrolog Şenay Devi yaptığı yorumlarla dikkat çekiyor.Devi, en son Hatay, Trabzon, Kahramanmaraş, Osmaniye' deki yangınlar, Ege ve Çankırı da olan depremler, Covid - 19 ile yapılan mücadele konusunda merak uyandıracak yorumlarda bulundu...

İŞTE O YORUMLAR...

Hatay, Trabzon, Kahramanmaraş, Osmaniye' deki yangınlar, Ege ve Çankırı da olan depremler, Covid - 19 ile mücadelemizi daha da zorlaştırıyor.  Dünya ve ülkemizi Covid - 19 pandemi sürecini daha önce de yazdığım makalelerde belirttiğim ve sosyal medyada paylaştığım gibi Nisan 2021 ye kadar devam edeceğine işaret ediyor gökyüzü. 

Seyahatler ile ilgili uluslararası seyahat kısıtlamaları, aralık ayında kalkmaya başlayabilir. Fakat Gökyüzü uluslararası yasakların Haziran 2021'e kadar devam edeceğine işaret etmekte.

Deprem bölgeleri Batı ABD Şili Peru, Türkiye ‘’Ankara’’ yakınları, Bodrum kıyı bölgeleri güneydoğu, Japonya ve Çin. En büyük frekans 19 Ekim 20 Kasım tarihleri arasında. sudan gelecek zararlar ve susuzluk. ABD Batı ve Doğu Kıyısı Afrika’nın bazı bölgeleri, Türkiye’nin orta bölgeleri ve Rusya Avustralya da etkili olacak enerjiler söz konusu. 



Bu geçiş kalbinin sesini duyanlara güven, sezgi ve korkuların üstesinden gelebilme gücünü kazandıracak.Yakılıp yıkıldığımız yerden "yapılanma" "uyanış" "diriliş" başladı. 

Editör: TE Bilişim