Ünlü Astrolog Şenay Devi bu haftanın gökyüzü mesajını sizler için yorumladı... 

Gökyüzünün Yeryüzünün Doğanın EVRENİN tüm sistemlerinin senkronizasyonunun ilahi uyumunun bir parçası olduğum için çok şanslıyım.

Sağlıkla aldığım her ana her nefese ŞÜKÜR'ler olsun. Yaşadığım her şey için ŞÜKÜR'ler olsun. Hayat sınavının bana verdiği dersler ile şu anki değerlere sahip olduğum için ŞÜKÜR'ler olsun. Tam şu anda yerlerin göklerin Dua ve Dilek kapılarının açık olduğu bu değerli AN da Dilek Dua Arzu ve isteklerimizin güzel niyet ve muradlarımızın kabul olmasına niyet ediyorum.

Geçmişimin izlerinden yüreğimin sancılarından Hastalıklardan Hasta Ruhlardan Karanlık Negatif ve Kötü gözlerden düşüncelerden ve bu düşüncede ruhta olanlardan uzaklaşıp arınıp korunduğumuz, Sağlıklı Bereketli Şanslı Maddi Manevi Kazançlı ruhlarımızın bedenlerimizin her hücremiz ile tepeden tırnağa tüm hastalıklı negatif etki ve enerjilerden ŞİFA bulup yenilendiğimiz, Çıkarsız hesapsız YALANSIZ bizi BİZ olduğumuz için sevenlerin kalplerimiz de hayatlarımızda yanımızda olduğu yüreklerimizin ruhumuzun karşılıklı AŞK ve sevgi ile dolup ÇOK SEVİP ÇOK SEVİLİP SEVGİNİN BÜTÜNLÜĞÜNDE Tamamlandığımız özü sözü bir insanlarla mutlu olup mutlu edip korunduğumuz BİR olduğumuz BİZ olduğumuz AŞK ile maddi manevi zenginliklerimizin arttığı MUCİZELER yaşayacağımız harika günlerimiz olsun ve Oldu.

Editör: TE Bilişim