Güneş burçların 21 den 21ne geçişleri ile ilgili ise, Astroloji de doğru bilinen yanlışlardan biri’de Güneş’in her ayın 22sinde bir burç değiştirdiği yanılgısıdır. Diye söze başlamak isterim. Zodyak’ta (Burçlar kuşağı)nda 12 burç vardır ve her bir burç 30 dereceden oluşur ve böylece 360 derecelik daire tamamlanır. Siz herhangi bir burcun son günlerinde ve son derecelerinde ‘’SINIRDA’’ doğduysanız Örnek: 21 Mayıs kendinizi Boğa burcu mensubu sanıyorsanız! Aslında İkizler burcu olabilir Merkür’ün tüm özelliklerini taşıyabilirsiniz. Güneş’in burçlardaki geçişleri yıllara göre değişir bazen 19nda 20sinde bazen de 21inde Güneş Burç değiştirebilir… Bir burcun son derecesinde doğduysanız mutlaka profosyonel bir Astrolog’dan yardım almalı yada Temel Astroloji kitabımda ki tablolardan doğduğunuz yıla göre Doğduğunuz anda Güneşin içinde bulunduğu gerçek burcunuzu öğrenebilirsiniz. Astroloji engin bir deniz gibidir ucu bucağı eşsiz ve gizemli. Peki sizler günlük hayatınızda Astroloji’den nasıl faydalanacaksınız?

Örnek Koç burcusunuz ve bugüne kadar okuduğunuz yorumlar da kendinizle özdeşleştirdiğiniz hiç bir şey bulamadınız. Haklısınız! Dünyanın nüfusu yaklaşık 7 milyar olduğuna göre bunu 12 sayısına bölüp 5 ile çarparsak ortalama aynı burca mensup 3 milyar insan çıkar. Fakat her biri aynı burca mensup olmalarına rağmen farklı karakterler farklı özellikler ve farklı hayatlar yaşar… Koç burcu biri hayatının zirvesinde iken bir diğer Koç kişisi hayatının en zorlu deneyimlerini yaşıyor olabilir. İşte bunun için doğduğunuz gün ve doğduğunuz anda Güneş’in burçta bulunduğu derece önemlidir.

Güneş her gün 1 derece ilerler. Her burç yıllara göre değişiklik gösterse de genel olarak bir burçtan geçisi yaklaşık 30 gün surer. Bir burcun ilk 10 günü 2nci 10 günü 3ncü 10 gününde mi doğdunuz? İşte kendinizi tanımanın size karakteristik özelliklerinizi veren Güneş burcunuzun tüm yansımalarını öğrenmenizi sağlayacak anahtar için.

Linki tıklayın http://www.astrodeha.com/makaleler/gercek-gunes-burcu-gunes-burcu-tablosu?doing_wp_cron=1516115202.0538640022277832031250

Gökler rehberiniz yolunuz ışık olsun...

Editör: TE Bilişim