Hem temmuz hem de ağustos ayında gerçekleşen dolunayın kova burcunda olması, farklı enerjileri bir araya getiriyor. Bu nedenle hayatlarınızda ortaya çıkabilecek değişimler, sizi etkileyen enerjilerin neler olduğu konusu ile ilgili olarak Dr. Astrolog Şenay Devi dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Dolunaylar tipik olarak tamamlanma noktalarını temsil ederken, herhangi bir sonun ortaya çıkmasına ve onları yeni potansiyele dönüştürmeye yardımcı olacak yaratıcı enerjiler haline geliyor. Kova, sadece bireyi değil, bütünü korumak için uygulanan teknolojik gelişmelere ve politikalara da hükmeder. Topluluğa ve bütüne odaklanmak harika olsa da, dengeden çok fazla uzaklaşıldığında, Kova enerjisi bazen insanlığın duygusal, şefkatli yanını görmeye engel olabilir ve bunun yerine, olaylara daha teknik bir yaklaşım ile bakılabilir

Bu Ağustos Dolunayı ile pek çoğumuz teslim etmesi gerekeni verecek ve alması gerekeni alacak. Bir karar vermeniz gerekiyorsa, netlik getiren ve net bir karar vermenizi sağlayan enerjinin yanınızda olduğunu bilerek biraz rahatlayın. İçgüdülerinize güvenin ve kendinizi ikinci kez tahmin etmeye çalışmayın. Bu Dolunayın enerjileri güçlü ve cesurdur, bu yüzden o yerle bağlantı kurun ve size doğru gelen yöne doğru ilerleyin. Daha derin bir seviyede, bu Dolunay, geleceğimiz için faydalı ve geçmişimizin olumlu yaşanmışlık enerjilerine bağlanmamıza rehberlik ediyor. 

22 Ağustos 2021'de yılın ikinci Kova Dolunayı gerçekleşiyor.  İlk Kova Dolunayı geçen ay oldu ve Ağustos ayındaki bu ikinci Kova Dolunayı bu enerjinin çıkış noktası olarak görülebilir.

Bu Dolunayların her ikisi de birbiriyle aynı etki halinde çalışıyor, bu nedenle 23 Temmuz Dolunayı altında bir şekilde eksik hissettiren bir şey olduysa , 22 Ağustos Dolunayının biraz ışık tuttuğunu veya bir şeyi kesin olarak özgürleştirmemize izin verdiğini görebiliriz. .

Dolunaylar gece gökyüzünü aydınlatır, karanlık olan her şeyi aydınlatır. Kapanış bulmamıza ve kendimizi artık gerekli olmayan her şeylerden kurtarmamıza izin veren daha yüksek ve daha büyük bir gerçeğin aydınlanmasının bir sembolü olarak değerlendirilir. 
Bu Dolunayın değişimi güçlendirme, daha fazla özgürlük arzumuzu harekete geçirme veya hayatımızda devrim yapılması gereken her şeye ışık tutma potansiyeli oldukça yüksek. 

Kova enerjisi, yeni bir şey denemek için her şeyi farklı yapmak ve konfor alanımızdan uzaklaşmakla ilgilidir. Yeniliği, büyümeyi ve olaylara yeni bir perspektiften bakmayı teşvik eder.

Güneşin de bu Dolunay zamanında Aslan burcunda yolculuğunu tamamlamasıyla, bize sunulan, herhangi bir yeni vizyonun  harekete geçmesine yardımcı olmak için kullanılabilecek ek bir yaratıcı ve cesur enerji artışı var.

Dolunaylar tipik olarak tamamlanma noktalarını temsil ederken, herhangi bir sonun alınmasına ve onları yeni potansiyellere dönüştürmeye yardımcı olacak yaratıcı enerjilerin olduğunu bilin.
Kova, sadece bireyi değil, bütünü korumak için uygulanan teknolojik gelişmelere ve politikalara da hükmeder.

Topluluğa ve bütüne odaklanmak harika olsa da, dengeden çok fazla uzaklaşıldığında, Kova enerjisi bazen insanlığın duygusal, şefkatli yanını atlamak için çok hızlı olabilir ve bunun yerine, olaylara daha teknik bir yaklaşım ile bakılabilir. 

Bu Kova Dolunayı'nın ikinci dalgası altında, özellikle küresel düzeyde, bu temaların daha fazlasının gün ışığına çıktığını görebiliriz.

Kova enerjisi ile her şeyin yeni bir perspektiften bakmak, açık fikirli olmak ve siyah beyaz düşünceden uzak durmanın yollarını bulmakla ilgili olduğunu bilin.
Şu sıralar Kova burcunda geri giden Jüpiter de bu Dolunay ile kavuşum yapıyor ve enerjisini oldukça aktif hale getiriyor.

Jüpiter dokunduğu şeyi genişletir, bu nedenle bu Dolunay altında bizim için tezahür eden her şey herkesin görebileceği şekilde gürültülü, cesur ve net olacaktır.

Bu Ağustos Dolunayı ile pek çoğumuz teslim etmesi gerekeni verecek ve alması gerekeni alacak.

Bir karar vermeniz gerekiyorsa, netlik getiren ve net bir karar vermenizi sağlayan enerjinin yanınızda olduğunu bilerek biraz rahatlayın.

İçgüdülerinize güvenin ve kendinizi ikinci kez tahmin etmeye çalışmayın. Bu Dolunayın enerjileri güçlü ve cesurdur, bu yüzden o yerle bağlantı kurun ve size doğru gelen yöne doğru ilerleyin.
Daha derin bir seviyede, bu Dolunay, geleceğimiz için  faydalı ve geçmişimizin olumlu yaşanmışlık enerjilerine bağlanmamıza rehberlik ediyor.

Geçen yıl boyunca çok fazla şeyden vazgeçmek zorunda kalmış olabiliriz. Kendimizi boş bir alanda dururken, “eski yaşamımızın” nereye kaybolduğunu merak ederken bulabiliriz.

Bu Dolunay ile birlikte, bugün nerede durursak duralım, geçmişte geliştirdiğimiz güç ve sevginin hala var olduğunu hatırlatan güzel bir frekans var.

Tamamen farklı bir hayata bakıyor olsak da, geçmiş zaferlerimizin enerjisi hala duruyor ve bu gücü, o sevgiyi ve geçmişimizin bu gücünü kullanabilir ve bizi bekleyen bu yeni bölüme uygulayabiliriz.

Havada aşk emek ve bilgelik var. Bizden önce bu topraklarda seyahat edenlerin ve bizden sonra bu topraklarda seyahat edecek olan herkesin esintisinde dans eden bir enerji var.
O enerjiyle bağlantı kurabiliriz; o esinti ile bağlantı kurabilir ve sunduğu gücü ve bilgeliği hissedebiliriz.

Bu Dünya'da çok fazla şey oldu. İyi şeyler, kötü şeyler, trajik şeyler, kahramanca şeyler; bu gezegenin yüzeyini pek çok yaşam ve hikaye süsledi ve tüm bu enerji, tüm bu yakıt rüzgarda taşınır.

Bu Ağustos Dolunayı altında bize gücümüzü, gücümüzü ve cesaretimizi hatırlatan enerjiler ile çok güçlü bağlantı kurabiliriz. Nehirleri, dağları ve en büyük antik uygarlıklar ile ilgili konularda dünya ve ülke gündemimizde yer alacak. 
Atalarımızla, onların sesleriyle ve bilgelikleriyle bağlantı kurabiliriz. Çevremizde yaşayan ve zamanın sonuna kadar yaşamaya devam edecek olan yaşam gücüyle bağlantı kurabiliriz.

Bu Dolunay ile bağlantılı güçlü kozmik akımlar var. Genişleme, netlik ve içimizdeki değişiklikleri onurlandırma zamanıdır. Kesin kararlar verme ve içgüdülerimize güvenme zamanıdır.

Aynı zamanda tüm geçmiş zaferlerinizin ve başarılarınızın enerji olarak var olduğunu hatırlamanın zamanıdır. Sizi kuşatırlar ve sizi desteklerler ve Dolunay'ın ışığı altında sizin tarafınızdan kullanılmak üzere oradadırlar.

Bu enerjiye uyum sağlayın ve onu yeni ve daha iyi bir şekilde yeniden yaratın. Ağustos Dolunayı'nın altındaki bu enerjiye uyum sağlayın ve onu tüm gidenlere teslim olmak ve sabırla bekleyen yeni bölüme hoş geldiniz demek için kullanın. 

Editör: TE Bilişim