İkizler burcunda gerçekleşecek olan bu retro, 22 Haziran tarihine kadar devam edecek. Gökyüzünün verdiği bu enerjinin yaşamlarımıza nasıl bir etkisi olduğunu ve bu dönemde neler yaşanabileceği ile ilgili bilgileri ise Dr. Astrolog Şenay Devi bizler için açıkladı.

29 Mayıs'ta başlayacak olan Merkür retrosu burçları nasıl etkileyecek? 

KOÇ: 
Bu Merkür R Durağan Konumu özellikle hayatınızdaki iletişim söz konusu olduğunda baş döndürücü olacak,  İş e-postaları, arkadaşlarınızla yapılan kısa mesajlar veya komşularınızla küçük sohbetler gibi en sıradan günlük sosyal etkileşimler de sorunlar gerginlikler ve  yanlış anlamalara dönüşebilir. Bununla birlikte, düşünceli bir şekilde konuşmak ve yakından dinlemek için ekstra özen gösterin.

Boğa 
Merkür R Durağan Konumu döneminde para meseleleri biraz kafa karıştırıcı olabilir, Bu yüzden banka hesaplarınızı yakından takip etmek isteyeceksiniz. Geciken ödemeler veya kazara fazla harcama potansiyeli nedeniyle, şimdi büyük bir satın alma yapmaktan kaçınmak en iyisidir - ancak gerekirse, tüm ince yazıları okuduğunuzdan ve daha sonra iade yapmanız gerekebileceğinden makbuzları sakladığınızdan emin olun. Özel yaşamınızda geri dönüşler yaşanabilir. 

İkizler
Yönetici gezegeniniz   Merkür R Durağan Konumu  karışıklıkların kendinizi ifade etme şeklinizi etkileyebileceği anlamına geliyor. Yanlışlıkla söyleyecekleriniz yüzünden zorluklar yaşayabilirsiniz. Bu yüzden kendinizi nasıl ifade ettiğiniz konusunda daha fazla bilinçlenmenize yardımcı olacaktır. Sözleriniz bu dönemde kolaylıkla yanlış anlaşılabilir, bu yüzden kendinize başkalarının gözünden bakmaya çalışın ve düşüncelerinizin çok net olduğundan emin olun.

Yengeç 
Merkür R Durağan Konumu  yüksek benliğinizle temas halinde olmak sizin için önemlidir, Bu enerjisi sizler için  sinir bozucu yapan da budur. Sezginize erişmekte zorlanabilir ve bilinçaltınızın size anlatmaya çalıştığı şey konusunda kafanız karışabilir. Yaşadığınız bazı karışık duygular üzerinden konuşmanıza yardımcı olabilecek güvenilir bir arkadaşınızın içgörüsüne kulak verin. 

Aslan 
Hayatınızdaki grup dinamikleri Merkür R Durağan Konumu dağılabilir. Bu nedenle başkalarıyla işbirliği yapmak zorunda kalacaksanız, organizasyon ve netlik söz konusu olduğunda ekstra özen göstermelisiniz. İş yerindeki ekip projeleri gecikmelere ve yanlış iletişimlere maruz kalabilir ve kaos sosyal hayatınıza da sıçrayabilir. Dedikodulardan ve söylentilerden uzak durun. Art niyetli arkadaşlarınızdan yeterince zarar gördünüz. Şimdi bozulan ilişkilerinizi düzeltmek için gerçek dostlarınızın tavsiyeleri ile cesaretinizi toplayın ilerleyin. 

Başak 
İş hayatınız bu Merkür R Durağan Konumu ile  ağır bir şekilde etkileniyor, bu yüzden yeni profesyonel girişimler başlatmaktan veya bağlayıcı sözleşmeler imzalamaktan kaçınmaya çalışın. İster patronunuzdan gelen gözden kaçan bir e-posta, ister büyük bir projedeki gecikmeler veya yanlış saat diliminde planlanmış bir toplantı olsun, . Herhangi bir büyük yanlış anlamadan kaçınmak için işlerinizi ve toplantılarınızı not aldığınızdan emin olun.

Terazi 
Bir tatil için can atıyor olsanız da, Teraziler, seyahat etmek veya taşa büyük yolculuklar yapmak için harika bir zaman değil. Yolculuğa  çıkarken telaşlı ve stresli hissettirebilecek beklenmedik gecikmelere, ulaşım sorunlarına veya diğer seyahat engellerine daha yatkın olacaksınız. Eğer sabırlı olursanız Merkür R Durağan Konumu sonrasında her şeyin daha sorunsuz ilerleyeceği büyük planları uygulamaya geçin. 
Akrep
Merkür R Durağan Konumu sırasında bilgi ve ince baskılar konusunda net olmak zordur, bu nedenle şu anda herhangi bir kredi almak veya diğer insanlara bağlayıcı sözler vermek için iyi bir zaman değil. Dürüstlük sizin için önemli En basit borçlar ve anlaşmalar bile bu süreçte karmaşık hale gelebilir. Kızgınlıklardan ve kötü sözler söylemekten kaçının ve süreç geçene kadar bildiklerinizi kendinize saklayın.

Yay 
Merkür aşk gezegeni değildir Yay, ama bu Merkür R Durağan Konumu ilişkileriniz üzerinde büyük bir etkiye sahip olabilir. Bu dönemde romantik bir partnerle iletişim karmakarışık olabilir ve yanlış anlaşılmalar kolaylıkla  gerginliklere yol açabilir. Partnerinizle görüşmek için ekstra özen gösterin ve yanlış yorumlanan metinleri veya kafa karıştırıcı davranışları daha ciddi bir şeye dönüşmeden önce düzeltin.

Oğlak 
Merkür R Durağan Konumu , programınızı alt üst ediyor , bu da sinir bozucu birkaç hafta sürebilir. Her şeyin zamanlaması yanlışmış gibi gelebilir belki de toplantılarınız gecikiyor, randevu için yanlış zamanı yazmışsınız veya evden her çıktığınızda beklenmedik trafik ile karşılaşıyorsunuz. Planlarınızın ayrıntılarını üç kez kontrol etmek ve işleri halletmek için fazladan zaman bırakmak, aksaklıklardan kaçınmanıza yardımcı olacaktır.

Kova 
Merkür R Durağan Konumu ile özel hayatınız biraz dağınık olabilir, bu yüzden kafa karışıklığını önlemek için duygularınız konusunda daha açık olun. Merkür durağan konumu sırasında başladığımız şeylerin genellikle kalıcı bir gücü olmadığı için aşk hayatınızda önemli kararlar vermekten kaçının (yeni bir ilişkiye başlamak veya bir partnerle yaşamak gibi). Daha sonra geri adım atmak zorunda kalmamak için flörtleri geçici olarak görmeniz faydanıza olacaktır. 

Balık 
Merkür R Durağan Konumu , özel hayatınıza biraz stres katabilir, Bu yüzden olayları dramadan uzak tutmak için elinizden gelenin en iyisini yapın ve yaşam durumunuzda büyük değişikliklerden kaçın. Ev arkadaşlarınız veya aile üyelerinizle evdeki gerilimi artıran yanlış anlamalar yaşayabilirsiniz ve ev onarımları veya kira ödemeleri ile ilgili iletişim normalden çok daha uzun sürebilir. Kendinizi sakin tutmaya yardımcı olmak için öz bakımınızı artırın.

Editör: TE Bilişim