Bu Dolunay muhtemelen son iki yılın en derin olanı olacak çünkü bu sadece  normal Dolunay değil bu bir süper ay. Süper ay, ayın Dünya'ya yakın olduğu ve gelgitlerini, enerjisini ve gücünü normalden daha da derinleştirdiği zamandır. Süper aylar,  ekstra güçlü ve ekstra duygusal. Ve bu süper ay, Güç, para, cinsiyet ve dönüşümün sabit su burcu olan Akrep'te gerçekleşeceği için, bu büyük olasılıkla yılın spot ışığı olabilir. Hazır mısınız?

Akrep burcunda süper dolunay sırların açığa çıkma zamanı…

Astroloji hakkında neredeyse hiçbir şey bilmiyor olsanız bile, muhtemelen Akrep'i biliyorsunuzdur.

Sezgilerinin yoğunluğuyla ünlüdür: inceleme görüşü, derinlik. Hayatınızda herhangi bir Akrep olsun ve siz daha çayı dökmeden önce bunu bilecek, en içteki arzularınızı ve çocukluk travmanızın merkezini çözecek sizi oradan yakalayıp kendi istediği noktaya getirecektir!

İşte, Akrep burcundaki  Süper Ay bu derin ve nüfuz eden enerji, şu anda kolektif duygusal deneyimimizi şekillendirecek demektir.  Bu dolunayda duygusal yoğunluk ve drama çok kolay bir şekilde gerçekleşebilir. İstisna yok.

Bu Zodyak burcunun gezegensel yöneticisi Mars ve  Pluto ile birlikte, güç meseleleri de Akrep Ayının altında alevlenecektir. Sizin gücünüz, diğer insanların gücü, herkesin gücü… Ve bir yıl boyunca kişisel özgürlüklerin zorunlu olarak sınırlandırılmasından sonra, güçsüzlük gerçek bir şeydir.

Editör: TE Bilişim