KOÇ
Koç, şu anda büyük bir öğrenme ve büyüme sürecinin ortasındasınız. Bu güneş tutulması, düşüncelerinizi ifade etmenin ve fikirlerinizi başkalarıyla iletişim kurmanın yeni yollarına ilham verecek, bu yüzden her şeyi kendi bildiğiniz şekilde yapma konusunda inatçı olmayın. Dünyaya verecek çok şeyiniz var, ancak amacınızı etkili bir şekilde aktaramıyorsanız, başkalarının bilgeliğinizi kazanmasını engellemiş olursunuz.

BOĞA
Boğa, şu anda mali durumunuzla ilgili çok şey oluyor ve maddi kaynaklarınızdaki sarsıntılar sizin gibi bir dünya burcu için istikrarsız hissettirebilir . Lüks harcamalara geçici bir ara vererek kendinize daha fazla kontrol duygusu verin. Tutulma ve Merkür R durağan konumu arasındaki karışıklıklar arasında kontrollü olun. Ani kararlar yatırım planları içinde olmayın. Özel yaşamınızda ise inattan uzak durun sevgiye karşı koyulmaz. 

İKİZLER
Tutulma, Enerjisi ile özgüveniniz, bağımsızlık duygunuz ve en yakın ilişkileriniz söz konusu olduğunda ciddi gelişmeler a yaşamayı bekleyin. Geçmişten uzak durmuş olabileceğiniz için artık kimliğinizin parçalarını geliştiriyorsunuz, Kendinizi sevin  sizi siz olduğunuz için seven tavsiye de bulunanların söylemlerini dikkate alın. Bu enerjiler hakimiyetinde özgün bir insan haline geliyorsunuz. Bu geçişleri kucaklayın. 

YENGEÇ
Ruhsal gelişiminiz şu anda yüksek hızda dönüşüyor bu yüzden göz ardı edilemeyecek ani sezgi veya içgüdüsel duygularınıza dikkat edin ve onlara güvenin. Lojistik konulara veya başkalarının girdilerine odaklanmak yerine, şimdi geri çekilme ve yalnızca iç sesinizi dinleme zamanı. Dış dünya kafa karıştırıcı olabilir, ancak yüksek bilginiz sizi yanlış yönlendirmeyecektir. Hayatınız yenileniyor. 

ASLAN
Bu güneş tutulması altında, aniden kendinizi  bugüne kadar yaşadığınız iş ortamınızda ki sorunlardan özgürleşerek çok daha önemli bir rol oynarken bulabilirsiniz. Sorumluluk almaya istekli olun!  Bu, iş arkadaşlarınız arasında önemli bir şey hakkında konuşmanız veya arkadaş grubunuzdaki sosyal bir duruma liderlik etmeniz gerektiği şeklinde tezahür etse de, bir gemiyi doğru yöne yönlendirmek için gerekenlere sahip olduğunuza güvenin. Özel yaşamınızda ise korku ve tereddütleri yenerek attığınız her adım ile Mutlu olup Mutlu edecek kaybettiklerinizi KAZANACAKSINIZ!  Kendinize güvenin ve ilerleyin.

BAŞAK
İşiniz söz konusu olduğunda neyi değiştirmek istiyorsanız Bu yeni ayın altında profesyonel yaşamınızda yeni fırsat kapıları açılıyor olabilir, bu nedenle hangi yöne gitmek istediğinize dair rotanızı belirlemeniz çok önemli.  Herhangi bir konuda ani bir karar vermek için herhangi bir baskı olmasa da, kamusal yaşamınızda gelgitler değiştiğinden ve kariyer yörüngenizde bir değişiklik olabileceğinden, Önemli değişikliklere hazır olmanız gerekir.

TERAZİ
Bu güneş tutulması, hayata dair felsefi inançlarınız ve ruhsal görüşlerinizle temasa geçmeniz için bir zaman,  Yeni ay ve Güneş tutulması ile, bu dönem bakış açınızı değiştiren bazı büyük paradigma değişimlerini tetikleyebilir ve olayları daha geniş bir açıdan görme yeteneğinizi artırabilir. Eski inançlarınızdan çıkıp yenilikler içinde olmaktan korkmayın.

AKREP
Akrep, hayatınızdaki insanlarla ne kadar yakın olmaya isteklisiniz? Gizli kalmış şeyler gün yüzüne çıkıyor kendinizin gizli kalmış olaylarınızı düşünün daha savunmasız olacağınıza işaret ediyor diğer insanların da sizinle yakınlaşmak isteyebilir oyuna gelmeyin. Başkalarına güvenmek, incinmenize sırların gizli kalmışlıkların art niyetle ortaya çıkmasına neden olabilir,  Sınırlarınızı yeniden değerlendirin ve  sahip olduklarınız iş ve özel yaşamınızda sahip çıkıp yeni şanslar verin.

YAY
Yay burçları, derin bir kişisel gelişimin ortasındasınız, ancak bu tutulma sizi tanımlayan en güçlü dış güçlerden birine odaklanmanızı istiyor. Bire bir ilişkileriniz. İster patronunuzla, ister en iyi arkadaşınızla veya diğer önemli kişilerle olsun, en yakın ortaklıklarınızdaki dinamikler, bir kişi olarak kim olduğunuzu kendinizi nasıl ortaya koyduğunuzu gözden geçirmenizi gerektiren enerjiler hakim şimdi. İşleri her yönden dürüstlük ve açıklıkla yürüttüğünüzden emin olmak için iç güdülerinize güvenerek hareket edin. 

OĞLAK
Günlük rutininizdeki bazı şeyler muhtemelen artık sizin için çalışmıyor ve iş ev yaşam dengesine dair herhangi bir benzerliği kaybetmiş gibi hissedebilirsiniz. Sorun değil, çünkü bu güneş tutulması, alışkanlıklarınız konusunda farkındalık kazandıracak sizlere ve size sıfırdan bir şeyler inşa etme şansı verecek. Bu, geçici olarak sallantılı bir programla sonuçlansa da, sonunda sizi daha sağlıklı bir yola sokacaktır.

KOVA
Sizler kalbinizi  hissettiklerinizi yok sayacak kişiler değilsiniz. Bu Güneş tutulması hem aşkta hem de yaratıcılıkta risk almanızı ve dünyanın görmesi için gerçek duygularınızı ortaya koymanızı istiyor. Tutku projeleriniz ve genel olarak tutkularınız üzerinde daha fazla sahiplenme zamanı şimdi. Bu enerji aşık olduğunuz kişiye  ne hissettiğinizi söylemek ilişkileri yeniden yapılandırmak için harika bir zaman dilimi. 

BALIK
Ev hayatınız bir süredir değişim içinde,Şimdi bu olumlu değişiklikleri kucaklamanın zamanı geldi. Bu tutulma, özel hayatınızda sizi yiyip bitiren bir anlaşmazlığı çözme şansı verebilir veya yaşam durumunuzu daha iyi hale getirebilecek bir fırsat kapısı açabilir. İster kelimenin tam anlamıyla ister duygusal olarak köklerinizi yeniden yapılandırmaktan ve kendinizi yeni bir yere yapılandırmaktan korkmayın. 

Editör: TE Bilişim