Aşk gezegeni Venüs, zodyakın dördüncü burcu olan Yengeç'e şefkatle yaklaştığında ne olur?
Venüs Yengeç olduğunda akla gelen ilk şey sevgi, güvenlik, konfor ve romantizm. Sevgi gezegeni ayrılıkları barışa yarım kalanı tamamlamaya yardımcı olacak.  
Şimdi kendinize sorun Sevgi için Emek verip kazanacakmısınız yoksa Kendinizden Kaçışa devam edip mutsuzlukla imtihana devam mı edeceksiniz? 
Kendinize sorun 

Evet... yada  Hayır...

Venüs Yengeç'te, rahat ve güvenli olan her şeye yönelme eğilimindeyiz  bu nedenle Venüs Yengeç'teyken, aşk kaplarınızın güçlü ve güvende hissetmesi çok önemlidir. Yarım kalanı tamamladığınızda hataları telafi etmeyi gerçekleştirdiğinizde cennette gibi hissedeceksiniz. Bunu yaşamak için mücadeleye DEĞER!

VENÜS Yengeçte TEK TARAFLI FEDAKARLIKLARI Bir kenara bırakmalı yüreğinizi ortaya koymalısınız.   (Arkanıza yaslanıp ilişkinize sıfır çaba harcamak için bahaneler) İle elde edemeyeceğinizi UNUTMAYIN! . Ana burçlar (Koç, Terazi ve Oğlak) lar, Bu enerji altında başlangıç enerjisine sahiptir. İyi değerlendirin. 

Yengeç burcundaki Venüs ayrıca sevgi gösterme arzumuzu da ortaya çıkarabilir, bu yüzdennormalden biraz daha hassas olmaya başlarsanız, Göksel enerjilere teşekkür edin! 

Ay tarafından yönetilen Yengeç, Venüs'ün enerjisine akıcı, duygusal olarak yüklü bir titreşim de getirir.
Ve tıpkı diğer su burçları ( Akrep ve Balık) gibi bu astrolojik imza da  ruhun vücudun duygularını güçlendirir. Bu nedenle , konuşulan kelimeleri açıkça dinlemek yerine, kendinizi insanların ne düşündüğünü tüm kalbinizle  hissederken bulmanız olasıdır. 
Bu enerji altında eş ya da sevgiliniz sevdiğiniz bir şeyler söylüyor, ancak vücut dili başka bir şey söylüyorsa, doğrudan onun kalbine dokunacak ve konuşmayı aşk dolu bir noktaya getireceksiniz! Ve sevdiğiniz insana  karşı tamamen dürüst olmaktan korkmayın. 

Bu gökyüzü bir nostalji havası yaratabilir ve hepimizi geleceğe cesurca bakmaktansa geçmişin rahatlığına tutunmaya daha yatkın hale getirebilir bu enerji. Bu yüzden, özellikle aşkta ve ilişkilerde, eski travmalara ve acılara tutunmamaya ve bunları büyümemek için bir bahane olarak kullanmamaya çok dikkat edin. Bu enerji yenilenme yapılanma ve AŞK getiriyor.

Editör: TE Bilişim