" Program da bir anda Seyhan Soylu kavgalı olduğu ünlü Manken Deniz Akkaya’yı telefon ile aradı ve canlı telefon bağlanan Deniz Akkaya ‘da Soylu ile husumetlerin bittiğini, zaten bu kavganın sebebinin #selincigerci yüzünden başladığını ve dün akşam barıştıklarını, hakkındaki kovulma iddialarının bilinçli olarak yayıldığını söyleyerek sözlerine ‘’

 Seyhancığım #NihatDoğan ‘ın konuk olduğunda bana yolladığın ALLAH’ın selamını normalde almamam mümkün değil, Ben sana Selin Ciğerci ile kavgamızda senin onun tarafında hareket etmendi. Sen neler olduğundan haberdar olmadan hissi davranarak, beni dinlememenden dolayı sana kızgındım, bu yüzden selamını almadım.

 " Ayrıca da Nihat’a da Seyhan Soylu’dan başka moderatör bulamadınız mı? demem yine sana kızgın olmamdandı. Yoksa bugün itiraf etmeliyim ki ( Söylemezsem Olmaz’) dan çok daha popüler ve gündemde olan bir programa imza attın. AL SANA HABER programını başta sen olmak üzere tüm ekibini tebrik ederim. ‘’ dedi.

DENİZ AKKAYA SEREN SERENGİL HERŞEYİ GÜLBEN ERGEN’E BAĞLIYOR,

 Seyhan Soylu; “ Teşekkür ederim Deniz Akkaya, Peki Söylemezsem Olmaz programından kovuldun mu? Yoksa senmi programdan ayrıldın? Veya soruyu şöyle sorayım Arto geliyormuş programdan Seren Serengil ısrar etmiş Arto olacak diye hangi sebepten yollar ayrıldı? Biz senden duymak isteriz. ” sorusu üzerine.

 Deniz Akkaya; “ Yapımcım kanal yönetimine diyor ki net bir şekilde pazartesi günü Deniz gelmeyecek. Zaten pazartesi yayına gitmedim. Eğer paralı bir reklam alınıyorsa orada oturan yorumculardan biri olarak benimde haberim olması gerekiyordu.

Birinci hafta Seren Serengil başka bir güzellik merkezi olan bir hanımı çıkardı. Her hafta bu tekrar edince, kimse kusura bakmasında benim anlaşmam gereği bu sponsor girdisinden ekonomik beklentim var.

Anlaşamam da bu yöndeydi. Yoksa ben deli miyim adaletli olunsa neden bırakayım. Seren her hafta yok arkadaşım, ikinci hafta çıkar arkadaşım iyide hep bana olmaz. Bunu da söylemezsem Olmazdı. Ve dayanamayıp Cuma gününden Ben pazartesi gelmiyorum." dedi.