Fitness influencer'ı Dmitriy Stuzhuk, coronavirüsle ilgili komplikasyonlar nedeniyle hayatını kaybetti. Eski karısı, Stuzhuk'un ölümünü yürek burkan bir Instagram gönderisi ile  doğruladı.

Fitness influencer'ı Dmitriy Stuzhuk , COVID-19 ile ilgili komplikasyonlardan muzdarip olduktan sonra 33 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Sosyal medya yıldızının üç çocuğunun annesi  eski eşi Sofia Stuzhuk , 17 Ekim Cumartesi günü ayrıntılı bir Instagram gönderisinde ölümünü doğruladı .

The Sun'a göre ,Stuzhuk Türkiye'ye yaptığı bir gezi sırasında COVID-19'a yakalandı ve anavatanı Ukrayna'da tedavi gördü.

 Instagram gönderisinde buna değindi, "Türkiye'de ikinci gün kendimi kötü hissettim. Gecenin bir yarısı boynum şişti ve nefes almak zor olduğu için uyandım. Aynı zamanda zaman, midem biraz ağrıyordu. "

"Ertesi gün, bir öksürük görülmeye başladı, ancak ateş yoktu. Hastalığın belirli semptomları da yoktu, bu yüzden bunların spor yaptıktan, iklimi ve beslenmeyi değiştirdikten ve ayrıca havada uyuduktan sonra sonuçları olabileceğini düşündüm. koşullandırma, "diye devam etti. "Türkiye'den döndükten sonra hemen çeşitli testler yaptırmaya gittim, ultrason taraması yaptım ve her ihtimale karşı COVID testi yaptırmaya karar verdim. Pozitif çıktı."

Editör: TE Bilişim