Çift yaptıkları açıklamada "Odağımızda bilgi ve umut veren içerikler olacak. Yeni ebeveynler olarak, ilham verici aile programları yapmak bizim için de önemli olacak" dedi.

Kraliyet çifti, Variety'nin haberine göre, Netflix'le bir anlaşma imzaladı. Bu yılın başlarında Kaliforniya'ya taşınan Sussex Dükü ve Düşesi, Hollywood çevresinde film ve TV planları yapıyordu. Netflix'teki yeni, çok yıllık anlaşmaları kapsamında çift, belgeseller, uzun metrajlı filmler, senaryolu televizyon programları ve çocuk dizileri yapacak.

Meghan ve Harry, "Hem birbirinden bağımsız, hem de bir çift olarak hayatlarımız, insan ruhunun gücünü anlamamıza izin verdi: Cesaret, direnç ve bağlantı ihtiyacı. Çeşitli topluluklar ve çevreleriyle yaptığımız çalışmalar aracılığıyla, dünya çapındaki insanlara ve amaçlara ışık tutmaya yönelik çalışmalarımız sayesinde, odak noktamız bilgi veren ama aynı zamanda umut veren içerikler oluşturmak olacaktır." dedi.

Çift, yeni kurulan ve kar amacı gütmeyen Archewell'ın da benimsediği gibi kalplerine yakın olan hikayeler ve konular hakkında çok çeşitli diziler oluşturmaya odaklanacak. Bir doğa belgesel dizisi ve ilham veren kadınlara odaklanan bir animasyon dizisi de dahil olmak üzere birçok proje halihazırda geliştirme aşamasında. Çift sözlerine devam etti ve "Yeni ebeveynler olarak, ilham verici aile programlaması yapmak, doğru ve ilişkilendirilebilir bir bakış açısıyla güçlü hikaye anlatımı sunmak bizim için de önemli. Eşi görülmemiş erişim aksiyonunun kilidini açan etkili içerikleri paylaşmamıza yardımcı olacak Ted ve Netflix ekibiyle çalışmaktan mutluluk duyuyoruz." dedi.

Editör: TE Bilişim