Next Level Alışveriş Merkezi tarafından hayata geçirilen, pandemide uzaktan eğitim döneminde ihtiyaç sahibi öğrencilere tablet desteği sağlamayı amaçlayan “Askıda Tablet” projesine her geçen gün destek artıyor.

JLL Türkiye tarafından yönetilen, Ankara’nın en seçkin alışveriş merkezlerinden Next Level Alışveriş Merkezi’nin hayata geçirdiği, pandemi sürecinde devam eden uzaktan eğitime katkı sunmayı  ve eğitime erişimde sıkıntı yaşayan öğrencilere fayda sağlamayı amaçlayan “Askıda Tablet” projesinin destekçileri  gün geçtikçe artıyor.

AVM tarafından bağışlanan tabletlerle başlayan projeye üniversite, sivil toplum kuruluşları, bireysel bağışçılar ve özel kuruluşların katkıları devam ederken son olarak Atılım Üniversitesi de 25 tablet ile projeye destek verdi.  Proje kapsamında toplanan tabletler yıl başı itibariyle Ankara’da dezavantajlı bölgelerdeki çocuklara ulaştırılacak.

Next Level Alışveriş Merkezi, Ekim ayı itibariyle ‘’Bir bilgisayar ile eğitime bir öğrenci de sen kazandır’’ mottosuyla başlattığı bu projeyle,  imkansızlıklar nedeniyle eğitime erişim sağlayamayan çocukların eğitimine katkı sağlamayı hedefliyor.

Projeye destek olmak isteyenler AVM danışmaya kişi, kurum, kuruluş ismiyle bağış yapacağı tablet bilgisayarı teslim edebildiği gibi AVM içerisindeki Samsung mağazasından indirimli olarak tableti satın alabiliyor. Proje sonunda bağışçılarla birlikte tabletler okullara teslim edilecek ve katılımcılara teşekkür plaketleri verilecek.

Editör: TE Bilişim