Kastamonu, Sinop ve Bartın'daki sel felaketinde can kaybı ne yazıkki artmaya devam ediyor. Afet bölgesinden gelen son dakika bilgisine göre can kaybı 58'e yükseldi. 

fet bölgesinde incelemelerde bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu açıklamasında, "Kastamonu'da 48, Sinop'ta 9, Bartın'da 1 kişi hayatını kaybetti. Can kaybı 58'e yükseldi" açıklamasında bulundu.

 Bakan Soylu: Yaşadığımız sel bugüne kadar gördüğüm en ağır tablo

Bulunduğumuz Bozkurt ve Kastamonu'nun diğer ilçeleri, aynı zamanda Sinop'umuz ve Bartın'ımızda meydana gelen sel felaketi sonrasında sayın Cumhurbaşkanımızın talimatıyla arkadaşlarımızla ayrı ayrı bölgelerde çalışmalarımıza devam ediyoruz. HES'in hemen üzerinde ağaçların kökleriyle beraber suyun şiddeti sebebiyle koparılıp dağın tepesinden büyük bir çıplaklık açıldığını gördük. Normal olmayan bir manzarayla karşılaştık.  Yaşadığımız sel bugüne kadar gördüğüm en ağır tablodur. Sadece Bozkurt'taki tablo 5 Dereli'nin üstündedir. Esnaf açısından, kayıplarımız açısından, altyapı açısından ağır bir tablo var. Etkilediği insan sayısı açısından da ağır bir tablo var. 

Editör: TE Bilişim