Azerbaycan ile Ermenistan arasında ki gerginlik ünlüler dünyasınada sıçradı.Dünyaca ünlü Ermeni asıllı fenomen Kim Kardashian'ın sosyal medyadan yaptığı  "Karabağ’daki Ermenilerin saldırıya uğradığını” iddia ederek, “Karabağ’ı korumak için hayatlarını tehlikeye atan cesur erkek ve kadınlar için dua ediyoruz. Gerilimin tırmanması ve yaşanabilecek trajedilerin önlenebilmesi için uluslararası siyasi ve diplomatik tedbirler yönünde çağrıda bulunma ve olayları araştırması için uluslararası gözlemcilere ihtiyacımız var. Saldırgan güç kullanımını durdurması için Bakü’ye çağrı yapılmalı, Ermenilere karşı kullanılan Azerbaycan’a ABD askeri yardımı kesilmeli, Türkiye Bakü’ye silah ve savaşçı göndermemesi için uyarılmalı” açıklamasına Show Ana Haber spikeri Ece Üner'den "Kim Kardashian'ın kameralara göstermeye alışık olduğu büyük bir kaynağı var, yine aynı kaynağı mı referans aldı acaba?" eleştirisi gelmiş ve sosyal medyanın gündemine oturmuştu.

Oyuncu Deniz Çakır, Ece Üner'in bu ifadelerine tepki gösterdi: “Bu nasıl avam, yakışıksız bir üsluptur. Bu üslupla ana haber sunuyor, pes yahu!” dedi.

İşte bundan sonra olanlar oldu ve sosyal medya karıştı...

Ece Üner, Deniz Çakır'ın kendi hakkında yaptığı sert eleştiriye aynı sertlikte bir cevap vererek "Pes’miş!Özünde; “bir yerinden uydurma” dedim!Esas cinsiyetçilik, burada “cinsiyetçilik” aramak!Ben “sıradan” kadınların hakkını ararken siz neredeydiniz?Kardashian’la kadın hakları savunucusu olduğunuzu hatırlayacağınız Kim’in aklına gelirdi? Samimiyetsizliğiniz mide bulandırıcı!" dedi.

Editör: TE Bilişim