Denizli Valisi Ali Fuat Atik, Covid-19 önlemleri kapsamında kentin en kabalalık caddesi olan Gazi Bulvarında yaptığı denetimlerde Döner satan bir işletmede yaşanan olay nedeni ile sosyal medyadan bir özür yazısı yayınladı

Olayda  Vali Atik, selam verdiği döner ustasının işine devam etmesine sinirlenmiş ve Döner ustasına "Eldivenin nerede?" diye soran Vali Atik, polis ekiplerine işletme hakkında tutanak tutulup, kapatılması talimatını vermişti.

Öte yandan sosyal medya kullanıcıları mevzuat gereği işletmede valinin gerekçesinin aksine eldiven kullanmanın yazak olduğunu yazdı.

Denizli Valiliği'nden sosyal medyanın gündemine oturan ve büyük tepki çeken olay hakkında açıklama yapıldı.

Valilikten yapılan açıklamada, Denizli Valisi Fuat Atik'in "Bahse konu esnafımız ile yaşanan diyalogtaki tüm görüntüler incelendiğinde başı sonu detaylıca bakıldığında konunun teferruatı ve süreçteki hassasiyetimiz, vatandaşı koruma anlayışımız daha net anlaşılacaktır. Gün boyu yapılan denetimin getirmiş olduğu yorgunlukla işletme çalışanı ile yaşanan diyalogda şahsımın yaklaşımı, uslübu ve kullandığım ifadenin gönül kırıcı bir yaklaşım içermesi hakikaten beni de üzdü. Bu sebeple vatandaşlarımızdan bu tutum ve yaklaşımım sebebiyle özür diliyorum." ifadelerini kullandığ görüldü.

Editör: TE Bilişim