Sosyal Medya uygulaması Twitter'da dün akşam ilginç bir olay yaşandı. Fatih Altaylı ve Ercan Taner arasında yaşanan ilginç tartışma dün geceye damga vurmuştu. Fatih Altaylı, canlı yayında telefonunu gösterirken Ercan Taner'in numarası da ekranlara yansımıştı. Bir süre sonra ise Taner Twitter'dan Altaylı'nın telefon numarasını paylaşmıştı. Altaylı numarasının paylaşılmasından sonra yaşadıklarını anlattı.

Fatih Altaylı, Habertürk ekranlarında yayınlanan Teke Tek programının sonunda dün gece Ercan Taner ile yaşadığı olayı hatırlattı.

Ercan Taner'in ismini vermeyen Altaylı '' Bir arkadaş dün telefon numaramı paylaştı. Bir anda 25 bin arama ve 50 bin mesaj geldi. Heveslenenler için peşinen söyleyeyim. O hattı kapattım ve kendime yeni bir hat aldım'' ifadelerini kullandı.

Dün gece saatlerinde Ercan Taner, sosyal medyadan Altaylı'yı hedef almış, daha sonra ise Altaylı'nın telefonlarına çıkmadığını iddia etmişti.

Altaylı ise bu sırada katıldığı canlı yayında Taner'in kendisini aramadığını söylerken telefonunun gösterdi. Kadraja giden telefonda ise Ercan Taner'in telefon numarası gözüktü.

Bir çok kişinin kendisini aradığını belirten Ercan Taner ise intikamını almak için Twitter'dan Altaylı'nın telefon numarasını paylaştı.

Editör: TE Bilişim