Aleyna Çakır’ın ölümünün şüphelisi olarak kamuoyuna yansıyan Ümit Can Uygun’un annesi Gülay Uygun ormanlık alanda ölü bulundu.

Gülay Uygun'un intihar ettiği iddia edildi.

 İfadeye çağrılan Gülay Uygun, oğlu Ümit Can Uygun hakkındaki şoke eden ifşalar sonrasında zor günler yaşıyordu. Gülay Uygun'un bu olaylar sebebiyle geride 4 sayfalık bir mektup bırakarak intihar ettiği öğrenildi. Gülay Uygun'un başına tek el silahla ateş ederek yaşamına son verdiği ortaya çıktı. 

İntihar sonrası aile durumdan Müge Anlı’yı suçlarken Uygun’un eşi karısının intihardan önce “Benim ölüm nedenim Müge Anlı’dır” notu yazdığını iddia etti.

Gülay Uygun’un avukatı, “Tiyatrocuları çıkartıp müvekkilime iftirayı atmıştır. Ve o kadıncağız o iftirayı yedirememiştir. Sabah bana mesaj atıp, “abi benim oğlum suçsuz. Ben bu iftirayı nasıl kaldıracağım” dedi. Sonrasında kendisine ulaşmak istedim. Ancak maalesef akşam cansız bedeniyle karşılaştık. O yüzden bunun tek suçlusu Medya maymunlarıdır. Müge Anlı’dır” dedi.

“BENİM ÖLÜM NEDENİM MÜGE ANLI’DIR”

Gülay Uygun’un eşi ise, “Benim eşim Türkiye Cumhuriyeti’nin öğretmeni bir kadın kendisini Müge’nin bir kelimesine öldürdü. Zaten benim eşim yanına yazmış. Benim ölüm nedenim Müge Anlı’dır.  Müge Anlı’yı Allah’a havale ediyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim