Peki, Milad Hatemi kimdir? Milad Hatemi nereli? İranlı sosyal medya fenomeni ilk olarak Beyoğlu’nda lüks aracının üstünde karpuz sattığı görüntülerle gündeme gelmişti.

Milad Hatemi kimdir? Polis aracında çektiği video büyük tepkiye yol açan Milad Hatemi kimdir, nereli sorularına yanıt aranıyor. Görüntüler üzerine İstanbul Emniyet Müdürlüğünce soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında fenomen hakkında adli işlem başlatılırken, ekip aracında görevli polis memuru görevden uzaklaştırıldı.

NE OLMUŞTU?

İstanbul Beyoğlu'nda lüks aracının ön kaputunda karpuz satarken çekilen görüntüleriyle gündeme gelen İranlı sosyal medya fenomeni Milad Hatemi, kısıtlama saatinde polis aracında çektiği görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı. Görüntülerin sosyal medyada gündeme gelmesinin ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğünce inceleme başlatıldı.

Soruşturmaya ilişkin emniyetten yapılan açıklamada, "Görüntülerin 17 Aralık'ta çekildiği, aracın Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğüne ait ekip aracı olduğu, Milad Hatemi isimli şahsın adli bir konu ile ilgili olarak ifadesinin alındığı, söz konusu görüntülerin bu işlemleri sonrasında çekildiği tespit edilmiştir. Görüntüleri çeken Milad Hatemi isimli şahıs hakkında adli işlem başlatılmış, görevli polis Memuru da görevden uzaklaştırılmış, hakkında adli ve idari işlem başlatılmıştır" ifadelerine yer verildi.

MİLAD HATEMİ KİMDİR?

Milad Hatami Abadi, 14 Ekim 1996 İran/Tahran doğumlu. Sosyal medya ağlarını oldukça aktif kullanan komedyen, aynı zamanda iyi bir girişimci. Milad Hatami Abadi, YouTube'da paylaştığı bir video yüzünden, İran hükümeti tarafından tutuklandı. Daha sonra Türkiye'ye yerleşen Milad sosyal medyada çektiği videolarla tanınıyor.

Editör: TE Bilişim