Gaziantep'te 2 aylık bebeğini dövdüğü görüntülerin internete düşmesi ile bütün Türkiye'yi ayağa kaldıran cani babanın ifadesi kan dondurdu.

Gaziantep'te 2 aylık bebeğini öldüresiye döven cani baba Yunus Göç'ün emniyete verdiği ifade ortaya çıktı. Sosyal medyada infial yaratan o anlar için Göç, "Daha önce hiç şiddet uygulamamıştı. Ağlamaya başlayınca bir anlık sinirle onu darp ettim." diyerek kendini savundu. Göç'ün eşinin ise daha önce kendisi için uzaklaştırma kararı çıkarttığı öğrenildi.

Gaziantep'te 2 aylık bebeğine hakaretler ederek öldüresiye döven baba Yunus Göç, skandal anların sosyal medyada paylaşılması üzerine tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Suçlamayı kabul etti

Kafa tasından ağır darbeler aldığı için yoğun bakımda minik Cihan’ın tedavisi sürerken cani babanın emniyette verdiği ifade ortaya çıktı. Yunus Göç'ün ifadesinde çocuğunu bir anlık sinirle dövdüğünü belirtirken suçlamayı kabul ettiği öğrenildi.

Ağlamaya başlayınca bir anlık sinirle onu darp ettim

Çocuğu mama vermek için kucağına aldığını ifadesinde belirten Göç, “Mama vereceğim esnada birden ağlamaya başladı. Daha önce hiç şiddet uygulamamıştım. Ağlamaya başlayınca bir anlık sinirle onu darp ettim. Pişmanım. Suçlamayı kabul ediyorum” ifadelerini kullandı.

Eşi daha önce uzaklaştırma kararı almış

Ocak ayında eşinden şiddet gördüğü için ailesinin yanına sığınan bebeğin annesi Semra Göç’ün kocası hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığı ortaya çıktı.

Editör: TE Bilişim