Ankara'da bir köpeğe tecavüz edildiğine dair iddia sosyal medyayı ayağa kaldırdı. İğrenç olay, dün Çankaya'da bir köpeğe eziyet edildiğine dair sesler duyduklarını ihbar eden apartman sakinlerinin ihbarıyla ortaya çıktı

. Polis hemen harekete geçti. Köpeğin sahibi ile birlikte eve gelen polisler, korkunç bir manzara ile karşılaştı. Köpeğin kanepe üzerinde cansız bedeni bulundu, köpeğin emanet edildiği ev sahibi V U, gözaltına alındıktan sonra sevk edildiği hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı şüphelinin tutuklanması talebiyle karara itiraz etti. Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, V.U'un tutuklandığını duyurdu

Başkent'te bir köpeğe tecavüz edildiğine dair iddia sosyal medyada yoğun tepki aldı. Komşusunun köpeğine tecavüz ederek, öldürdüğü öne sürülen şüphelinin bugün ifadesi alındı.

Köpeğe tecavüz ettiği öne sürülen şüpheli , “sahipli hayvanı öldürme” suçundan tutuklanması talebiyle sevk edildiği hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Şüphelinin haftada iki gün en yakın karakola giderek, imza atması kararlaştırıldı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı şüphelinin tutuklanması talebiyle karara itiraz etti.

Habertürk'ten Fevzi Çakır'ın haberine göre, iğrenç olay, dün saat 06.30 sularında polise gelen bir ihbarla ortaya çıktı. Çankaya Küçükesat semtinde bulunan bir apartman sakinleri bir köpeğe eziyet edildiğine dair sesler duyduklarını polise bildirdi.

EVE GİRİNCE KORKUNÇ MANZARA İLE KARŞILAŞTILAR

Polis derhal söz konusu adrese gitti. Vatandaşlar köpek sahibine de haber verdi. Köpek sahibi ve polis eve girince acı manzara ile karşılaştı. Köpeğin kanepe üzerinde cansız bedenine rastlanıldı. Polis ev sahibi Volkan Uzun'u gözaltına aldı.

Köpeğe tecavüz ettiği öne sürülen şüpheli Volkan Uzun, “sahipli hayvanı öldürme” suçundan tutuklanması talebiyle sevk edildiği hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Şüphelinin haftada iki gün en yakın karakola giderek, imza atması kararlaştırıldı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı şüphelinin tutuklanması talebiyle karara itiraz etti.

'KÖPEĞİMİ ÖLÜ BULDUM, ŞİKÂYETÇİYİM'

Köpeğin sahibi U.S., ifadesinde; Cocker cinsi dişi köpeğine Volkan Uzun'un baktığını saat 04.00 sıralarında komşularının Volkan Uzun'un bağırdığını duymaları üzerine kendisine haber verdiklerini söyledi. Evine geldiğinde köpeğini ölü olarak bulduğunu, köpeğin anüs kısmında kan olduğunu belirtti.

Şüphelinin köpeğine tecavüz ederek öldürdüğünü düşündüğünü belirten U.S., Volkan Uzun'dan davacı ve şikâyetçi olduğunu kaydetti.

SUÇLAMALARI REDDETTİ

Şüpheli , ise, ifadesinde iddiaları reddetti. Köpeğe tecavüz etmediğini iddia etti. Köpeği kendisinin öldürmediğini, üstüne çamaşır sepeti düşmesi sonucu öldüğünü öne sürdü.

Olayın sosyal medyada bir anda yayıldı. Vatandaşlardan, şüpheliye tepki yağdı. Bazı vatandaşlar ise V U un tutulduğu polis merkezi önünde toplandı.

Köpeğe tecavüz ettiği öne sürülen şüpheli , “sahipli hayvanı öldürme” suçundan tutuklanması talebiyle sevk edildiği hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Şüphelinin haftada iki gün en yakın karakola giderek, imza atması kararlaştırıldı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı şüphelinin tutuklanması talebiyle karara itiraz etti.

TUTUKLANDI

Ankara Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Bazı basın yayın organları ve sosyal medya hesaplarından bir köpeğin eziyet edilerek öldürüldüğü yönünde yapılan paylaşımlarla ilgili aşağıdaki açıklamanın yapılmasına gerek duyulmuştur: 22 Temmuz 2020 günü ilimiz Çankaya ilçesinde meydana gelen olayla ilgili 9 ayrı suç kaydı ve aranması olan şüpheli V.U. yakalanarak gözaltına alınmış, 23 Temmuz 2020 günü cezaevine teslim edilmiştir” denildi.

Editör: TE Bilişim