MANİSA'dan gelen son dakika haberi depreme ilişkin oldu. Büyüklüğü 5.1 olan bir deprem meydana geldi. Son deprem İstanbul, İzmir ve Bursa gibi çok sayıda kentte hissedildi.

Saat 14.26'da Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, İstanbul, İzmir, Bursa gibi çok sayıda kentte de hissedildi.

Saat 14.26'da Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, İstanbul, İzmir, Bursa ve Balıkesir gibi çok sayıda kentte de hissedildi. AFAD depremin büyüklüğünü 4.8 olarak duyurdu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu katıldığı canlı yayında; 'Herhangi bir hasar söz konusu değil. Deprem 4,8 büyüklüğünde, geçmiş olsun' açıklamasında bulundu

DHA Muhabiri Cemil Seval de şu açıklamayı yaptı:

Deprem sırasında çekimdeydik. Deprem yaklaşık 10 - 15 saniye kadar hissedildi. Biz de şimdi deprem bölgesine geçiş yapıyoruz. Tabi ülkemizin de normal gündeminde olduğu gibi deprem şu an herkesi sokaklara dökülmüş durumda. Ciddi derecede şiddetli deprem oldu Manisa'da, gelişmeleri aktaracağım.

Çok yoğun bir şekilde hissedildi, gerçekten ben de o sırada sokaktaydık. Sokakta vatandaşların hemen dışarı çıkışları, o andaki panik anları zordu. Baya bir şiddetliydi. İnsanlar derin şekilde depremi hissetti.

Ayrıntılar geliyor...

Editör: TE Bilişim