Birleşik Arap Emirlikleri'nde firari olarak bulunan Sedat Peker bir süredir güvenlik gerekçesi ile Youtube videoları yayınlamaya ara vermişti.

Peker son dönemde Twitter üzerinden bazı paylaşımlar yapıyordu. Ancak Kurban Bayramı'nda hiçbir mesaj paylaşmaması bazı söylentileri de beraberinde getirdi.

"Yetkililerle anlaşma yaptığı" ve "yakalandığı" yönünde kimi iddialar sosyal medyada yayılmaya başladı.

Bu söylentiler üzerine bugün Twitter hesabından bir açıklama yaparak "anlaşma yaptığı" yönündeki iddialara sert çıkan Sedat Peker mesaj paylaşmamasının nedenini açıkladı.

KORONAVİRÜS TEDAVİSİ GÖRÜYORLAR

Sedat Peker, bulunduğu ülkede Covid-19 vakalarının çok az olduğunu ancak buna karşın; kendisi, evindeki 3 görevli yardımcı, 2 güvenlik görevlisi, Türkiye’den beri yanında olan bir yol arkadaşı, oğulları Celalhan ve Boğaçhan Peker, eşi ve küçük kızı Mila'nın koronavirüse yakalandığını duyurdu.

Hastalığının biraz ağır geçtiğini ve virüsün akciğerinde küçük bir bölgeye de nüfuz ettiğini sözlerine ekleyen Peker, "Şu an çok ağrı yaşıyorum" dedi.

Hastalığı atlatacağına dair inancını paylaşan Peker sözlerini şöyle sürdürdü; "Ancak Yüce ALLAH’ın izniyle bize bir şey olmaz. Biz ne savaşlar gördük, bunlar bize olsa olsa tatbikat olur. Sizlerin duası ve Yüce ALLAH’ın yardımı bizimle olduktan sonra hiçbir şey olmaz."

Editör: TE Bilişim