DÜZCE'nin Gölyaka ilçesinde, geçen pazartesi günü kaybolan  Damla Horuz'dan (17) ailesi bir daha haber alamayınca sosyal medyada aramaya başladı.

"Damla Horoz Bulunsun" etiketi Twitter'da TT oldu. Bunun üzerine Damla Horoz, bir video yayınlayarak ailesini suçlayan ifadeler kullandı. Genç kız Bursa'da bulundu...

Gölyaka ilçesi Hacı Yakup köyünde oturan Damla Horuz, pazartesi günü saat 05.00 sıralarında evinden ayrıldı. Damla Horuz’dan bir daha haber alınamadı. Bunun üzerine sosyal medyada 'damlahorozbulunsun' kampanyası başlatıldı. TT olduğunu gören genç kız, sosyal medyadan "Ben iyiyim, kaçırılmadım, bir arkadaşımın evindeyim" iddiasında bulunduğu ve ailesini suçladığı bir video yayınladı. Bu video da "kendisi mi yayınladı yoksa tehditle mi yayınlatıldı" tartışması başlattı. Damla Horoz, Bursa'da kaldığı kız arkadaşının evinde bulundu ve emniyete getirildi.

Damla Horoz'un ailesinin başvurusu üzerine Düzce İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, genç kızın sosyal medya hesaplarını incelemeye alırken, asayiş şubesi başta olmak üzere tüm birimler genç kızın bulunması için harekete geçti.

Ailesini suçlayan Damla Horoz'un videosu yeni bir tartışma başlattı. Damla Horoz bu videoyu kendi isteğiyle mi çekti yoksa tehditle mi çektirildi?

Düzce İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Bursa İl Emniyet Müdürlüğü ile koordineli çalışırken, genç kızın Bursa’da bulunduğu yer tespit edildi. Bursa İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kız arkadaşının yanında kalan Damla Horuz’u kaldığı evden alarak emniyet müdürlüğüne getirdi. 

Editör: TE Bilişim