Sisal Şans tarafından 27 Ağustos Perşembe günü gerçekleştirilen Süper Loto çekilişinde 32 milyon 364 bin 752 TL ikramiye kazanan talihli çekini teslim aldı. 6, 10, 31, 43, 52, 59 sayılarına isabet eden Süper Loto kuponu ile 32 milyon 364 bin 752 TL kazanan talihliye, Halkbank Levent Şube Müdürü Ferda Ergenç ve Sisal Şans CEO’su Selim Ergün çeki teslim etti.

Büyük ikramiyeyi kazanan talihliye çekinin teslim edilmesinin ardından açıklamalarda bulunan Sisal Şans CEO’su Selim Ergün, “Sisal Şans ailesi olarak ilk büyük ikramiyemiz olan 32 Milyon TL’yi Süper Loto ile vermenin mutluluğunu yaşarken, büyük ikramiyeyi kazanan talihlimizi de tebrik ediyoruz. 1 Ağustos itibariyle faaliyetlerine başlayan kurumumuz bugüne dek toplamda 199 milyon 300 bin TL ikramiye dağıttı. Tüm oyunseverlerimizin şansını denemesini bekliyor ve onları Şans Merkezimizdeki çekilişleri canlı olarak izlemeye davet ediyoruz. 2 Eylül Çarşamba günü çekilişini gerçekleştireceğimiz Sayısal Loto‘daki büyük ikramiyemiz de 57 Milyon TL’yi aştı, şansını denemek isteyen oyunseverlerimiz için bu bilgiyi de paylaşmak isterim. Herkesin şansı olmaktan çok mutluyuz” dedi.

Çekini teslim alan talihli, kazandığı ikramiyenin bir kısmıyla yatırım yapacağını belirterek, “Bir süredir şans oyunları oynamaya devam ediyorum. Sayısal Loto’yu genelde 4 kolon oynuyorum, 2 kolonu kendim oynarken, 2 kolonu da terminale oynatıyorum, büyük ikramiyenin terminalden oynanan kupona çıktığını öğrendim. Çekiliş sonuçları açıklanır açıklanmaz kontrol ettim ve ikramiyeyi kazandığımı öğrenmemin ardından birkaç gün bekledim, 100 bin TL üzeri ikramiyenin bankalar aracılığıyla teslim edildiği bilgisini aldıktan sonra banka ile iletişime geçtim, büyük ikramiyeyi kazandığım için çok mutluyum” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim