Geçtiğimiz haftalarda ATV'de yayınlanan 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasında 125 bin TL kazanan Şanlıurfalı Hikmet Karakurt, tüm Türkiye'nin sevgilisi olmuştu.

Yedi kardeşiyle Şanlıurfa'da mütevazı bir hayat yaşayan Karakurt, 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışması öncesi kardeşine tablet sözü vermişti.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Hikmet, önceki gün 13 yaşındaki kardeşi Halil'e tablet hediye ederek sözünü tuttu.'Hepimiz evde ders çalışacağız'

Hikmet Karakurt, "Evimizde daha önce internet yoktu, bilgisayar yoktu. Çok şükür yarışma sayesinde bunlara kavuştuk. Kardeşime tablet de aldım. Bundan sonra kardeşlerimle birlikte hepimiz evde ders çalışacağız" dedi.
Halil ise "Bundan böyle derslerimi tabletle yapacağım için çok mutluyum. Hayalim iyi bir üniversitede okumak" ifadelerini kullandı.Hikmet, yarışma sonrası Şanlıurfalı iş adamı Ömer Kapaklı'nın, kardeşi Halil'in üniversite dahil tüm eğitim masraflarını karşılamak istediğini söyledi."Buna ailece çok sevindik. Çünkü kardeşlerimi okutmak istiyorum, onlara söz verdim, okuyup hayatlarını kurtarsınlar. Bizler tarım işçisiyiz. Daha önce bize kimse sahip çıkmadı. Yarışma sonrası herkes bize yardım etmeye başladı. Yarışma hayatımızı değiştirdi."

Editör: TE Bilişim