Sevilen kozmetik ve yaşam bloggerları yeni organizasyon için bir araya geldi. Sevgiler gününü Nsup ile güzelleştirmeyi tercih ettiler.

Gazeteci blog yazarı Nihal Yeşiltaç Oran, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde yeni bir organizasyona imza attı. Sezag İlaç firmasının sponsor olduğu etkinliğe ilgiyle takip edilen bloggerlar katıldı. Yasemin Akçin, Gökçe Bağtır, Şerife Özbilek, Filiz Şahin, Yeliz Üstün ve Ümran Tuncer’in katıldığı etkinlik ilgi ile karşılandı. Gazeteci Funda Erkoç ve Ali Çetin Akbayrak’da online yapılan bu etkinliğe destek verdi.

Markaya ait Nsup ve Bio Wave ürünleri ile paylaşımlar yapan bloggerler güzel görünmeyi seviyoruz dediler.

Nihal Yeşiltaç Oran konu ile ilgili şunları söyledi. “Kendimi bildim bileli organizasyon yapmayı sevdim. Konserler düzenledim, sundum. Yardım organizasyonları hazırladım defalarca. Blog yazarlığına başladıktan sonra da hobi haline geldiğini fark ettim ve devam ettim. Evet pandemi var, eskisi gibi gösterişli etkinlikler düzenleyemiyoruz. Ama online platformlar bunun için çok müsait. Ve ben mümkün olduğunca bu organizasyonlara devam edeceğim. Bu defa Nsup ve Bio Wave ile çalıştık. Temiz içerikli çok başarılı ürünleri var, kesinlikle çok daha kişiye ulaşmalı. Zaten markayı tercih etmemin sebebi de bu özellikleri. Bizi izlemeye devam edin”

Editör: TE Bilişim