Hürriyet ve Pantene iş birliğiyle gerçekleştirilen 46. Pantene Altın Kelebek Ödüllleri için geri sayım tüm hızıyla devam ediyor. Bu seneye özel yeni konseptiyle 5 Temmuz saat 20.00’da Kanal D ekranlarında sahiplerini bulacak olan ödüller ve yer alacak birbirinden etkileyici performanslarıyla bu yazın en ışıltılı gecesini yaşatarak herkese ‘’Bu yaz senin yazın!’’ diyecek.

Dünyanın 1 numaralı saç bakım kremi markası* Pantene ve Hürriyet iş birliğiyle düzenlenen 46. Pantene Altın Kelebek Ödülleri güçlü geri dönüşü ve özel konseptiyle heyecanla bekleniyor. Törenin ev sahipliğini Pantene marka elçisi Demet Özdemir üstleniyor. Özel konseptiyle ‘’Bu yaz senin yazın!’’ temasıyla ekranlara gelecek törende, Türkiye’nin değerli sanatçıları ödüllerine kavuşurken, unutulmaz performanslar ile bu yazın en ışıltılı gecesine imza atarak yaza güçlü bir başlangıç yapacak. Özel jüri tarafından verilen Pantene Yıldızı Parlayanlar Ödülleri’nin sahipleri Alina Boz, Ebru Şahin ve İlayda Alişan törenin ışıltısına ışıltı katacak.

Çağla Şıkel ve Cem Davran’ın sunumuyla ekrana gelecek törende pop müziğin güçlü seslerinden Hande Yener, unutulmaz bir müzik şöleni yaşatacak. Güçlü sesi ve muhteşem yorumuyla Ebru Gündeş, dansçılarının eşliğiyle çok özel performans sergileyecek. Son dönemde hızlı yükselişiyle adından söz ettiren Hey Douglas, bu özel geceye eşlik edecek. Cansu Kurtçu ve Bilal Karaman’ın özel düeti ve Serhat Hacıpaşalıoğlu’nun şovuyla ‘’Bu yaz senin yazın!’’ dedirtecek yıldızlar, hafızalara kazınan bir gece yaşatacaklar..

Tarkan, MFÖ ve Kenan Doğulu’nun da geçmiş dönem performanslarının yer alacağı törende, nostalji şöleni yaşanacak.

En iyi 46. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni 5 Temmuz Pazar akşamı saat 20:00’de Kanal D’de yayınlanacak.

Editör: TE Bilişim