James Cameron yönetmenliğini yaptığı, Avatar serisinin devam filmi Avatar 2'nin Yeni Zelanda'da çekimleri devam ediyor...

Serinin ikinci filminin 16 Aralık 2022’de gösterime girmesi planlanıyor.

Filmden yeni kare paylaşıldı.

Avatar 2'nin yeni kamera arkası fotoğrafı yayımlandı.Fotoğrafında ünlü oyuncu Kate Winslet su altında görülüyor. Winslet serbest dalış dersleri esnasında en fazla yedi dakika 14 saniye nefesini tutabildiğini söylemişti.

Pandemi nedeni ile çekimlerine  ara verilen, ancak mayıs ayında yeniden başlanan Avatar 2 filminin setinden daha önce de fotoğraflar geldi. Yeni Zelanda'da çekilen Avatar 2'den kareler, filmin resmi Twiiter hesabından paylaşıldı. Su altı çekimlerinin gösterildiği görüntülerde bilim kurgu kraliçesi olarak tanınan Sigourney Weaver, çekimlerde bir su altı gösterisi yaptı.

Twitter mesajında, "Avatar devam filmlerinin setinden: Sigourney Weaver, su altındayken bile bir dublör kullanmamaktan asla çekinmez!" denildi.

Sigourney Weaver'in canlandırdığı Dr. Grace Augustine karakteri, Pandora gezegeninde insanlardan kaçarken gövdesinden vurularak 2009'daki orijinal Avatar'da ölmüş gibi görünüyordu. Yine devam filmleri için geri dönen Sam Worthington'ın canlandırdığı Jake Sully, Tree of Souls'a ulaşacak kadar uzun yaşamasına yardım ediyor. 

Editör: TE Bilişim