O3 Medya'nın Show TV için hazırladığı Arıza dizisi ile ilgili flaş bir gelişme yalandı.Arıza dizisi hayranlarına da kötü haber geldi. Arıza dizisi final kararı aldı. Alınan karar dizi oyuncularını ve dizinin fanlarını şok etti.

Arıza dizisinin başarılı oyuncularından Yeşim Salkım, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dizinin fanlarına seslendi.

Salkım "Bu arada naçizane tavsiyem fanlara işimiz çok emek harcanmış ve herkesin canla başla çalıştığı bir iş herkese hatta işin arkasında çalışanlara bugüne kadar vermediğiniz desteği verin ki fan olduğunuz gerçeği çıksın ortaya unutmayın dizi bir ekip işidir .Gerçeği bilseniz buna çok daha önem verir çaycısından kuaföre ışıktan montaja kadar kostümden Kamera arkasına kadar ilinden ekmek yiyen herkesi onurlandırısınız o zaman attığınız Twetler yerini bulur birlikten güç doğar.Bu iş sadece arhal ile olmaz olsaydı diğer oyuncular olmazdı herkes 2 kişi iş çekerdi diğer tüm kıymetli oyunculara gerektiği değeri vermeniz umuduyla bir büyüğünüz ve 30 yıllık tecrübe ile söylüyorum hayat bir hikayedir içinde her şey yaşanır.İşin başından beri malesef yanlış yoldan gittiniz bu dizinin adı arıza ama bu bir grup insan hikayesi birbirimizi bağlıyız yok o ölsün bu çıksın niye bunlar var gibi yazdığınız #GerceğiBilsem her Twet zarar verdi diğer işleri seyredin ve bakın niye hep 1 numara Twitter da" dedi.

Editör: TE Bilişim