Ünlü oyuncu Hande Soral’ın dönüşü muhteşem oldu! Soral, reyting rekortmeni dizi Bir Zamanlar Çukurova ile ekranlara geri dönecek.

Ünlü oyuncu Hande Soral, uzun süredir ekranlardan uzak kalan bir isimdi. 2008 yılında yayınlanan Küçük Kadınlar dizisinden beri neredeyse her sezon başka bir dizinin başrolünde gördüğümüz oyuncu reytinglerin efendisi Diriliş: Ertuğrul dizisinden sonra ortadan kayboldu. Meğer bu bekleyiş bir başka reyting rekortmeni dizinin kadrosuna katılmak içinmiş!

ATV’nin reyting rekortmeni dizisi Bir Zamanlar Çukurova üç sezondur ekranda fırtınalar estiriyor. Dizinin başrol oyuncularından Vahide Perçin’in birkaç hafta önce beklenmedik bir şekilde diziden ayrılması hem diziyi hem de izleyicileri fena sarstı. Dizi ekibi de çözümü yeni ve güçlü başrol karakterlerini eklemekte buldu. Bu karakterlerden en önemlisini ise Hande Soral canlandıracak!

Hande Soral’ın dizide nasıl bir karakteri canlandıracağı ise bilinmiyor. Bu konuda büyük bir gizlilik içinde hareket eden dizi ekibi Hande Soral’ın diziye katılacağını söylemek dışında herhangi başka bir bilgi vermiyor.

Hande Soral ise söylentileri doğrulayacak bir adımı ilk kez bugün attı.

Senaryo üzerinde çalışmalara başlayan ve sete gitmek için hazırlanan Soral, “Vira bismillah” diyerek bu sürece dair bir fotoğraf paylaştı.

Editör: TE Bilişim