İlk sezonu yayınlandığında büyük ilgi gören ve ikinci sezonu iple çekilen  fantastik dizinin  ikinci sezonu sonunda yayınlandı. Peki merakla beklenen sezonda bu sefer izleyiciyi neler bekliyor?

11 Eylül tarihinde yayınlanması beklenen Atiye dizisinin 2. sezonu, başrol oyuncusu Beren Saat'in özel talebi üzerine 10 Eylül'e çekilmişti. Beren Saat ile beraber, Melisa Şenolsun, Mehmet Günsür ve Metin Akdülger'in başrollerini paylaştığı dizide izleyiciyi neler bekliyor?

ATİYE NASIL BİRİ 

Atiye karakterinin bir bilinmezliğe sürüklenmesinin ardından onun yalnız kalışını, çaresizliğini onunla beraber siz de hissediyorsunuz. Bir hayatı kalmamış olan karakterin yeniden var olma çabasını görüyoruz bu sezonda. Omzunda ağır yükler taşıyan karakter büyük bir mücadeleye giriyor. Bu sefer sadece sevdikleri için değil diğer insanlar için de mücadele ediyor.

BU SEZON TAŞLAR YERİNDEN OYNUYOR! ARTIK HER ŞEY ÇOK FARKLI...
İkinci sezonda paralel evren teması çok güzel bir şekilde işlenmiş. Bununla ilgili olan diyaloglar ise oldukça dikkat çekici nitelikte.
Tarihsel ve antik izlerle övgü toplayan dizinin birinci sezonunda Göbeklitepe ve Nemrut çevresinde gelişen olaylara yer verilirken, ikinci sezonda tüm bunlara Kapadokya da ekleniyor.

Mistik bir havaya hakim olan dizinin gerek afişinde gerekse ilk sezonunda sıkça görmüş olduğumuz dikkat çeken sembolün anlamını bu sezonda öğreniyoruz. 
Dizinin en gizemli karakteri diyebileceğimiz Tim Seyfi’nin canlandırdığı Serdar karakterinin gizemi bu sezonda en nihayetinde çözülüyor.
Yeni sezonda dizinin oyuncu kadrosunda ünlü oyuncu Selen Öztürk’ü de görüyoruz.

ÜÇÜNCÜ SEZON NE ZAMAN

Atiye dizisinin yeni sezonunu bir çırpıda bitiren dizi müdavimleri şimdi üçüncü sezon ne zaman sorusunuz soruyor...Netflix'ten bu konu hakkında ise resmi bir açıklama yapılmadı.

Editör: TE Bilişim