Yapımını OGM Pictures’ın gerçekleştirdiği, Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek karakterlerin gerçek yaşam öykülerini barındıran eserlerinden uyarlanan ‘Kırmızı Oda’, TV8’de ekrana gelen on sekizinci bölümüyle AB ve 20+ABC1 kategorilerinde birinci olarak cuma akşamının en çok izlenen yapımı olmayı sürdürdü.

‘Kırmızı Oda’nın yeni bölümünde Selvi (Sema Keçik) hayallerinin peşinden gitme kararı alırken; Rıza’dan (Rıza Nalbantoğlu) kalan parasını hayır işlerinde harcamaya karar verdi ve Doktor Hanım da ona desteğini esirgemeden önerilerde bulundu. 

Beklemekten yorulan Boncuk (Burcu Biricik) Doktor Hanım’a içine dökerken; Sadık (Onur Bilge) Doktor Hanım’ın talimatıyla eşine karşı daha anlayışlı olmaya başladı. Can’ın Boncuk’un evinin önünde göründüğü sahne sosyal medyada uzun süre konuşuldu ve hakkında pek çok paylaşım yapıldı.

Kumru (Aslıhan Gürbüz) birlikte yola çıktığı Yavuz’un (Bora Koçak) kendisine yaşattığı korkunç olaydan sonra travmatikleşen yarasını gözyaşları içinde Doktor Hanım’la paylaştı.

Doktor Ayşe istifasını verince Doktor Piraye ve Doktor Deniz ani kararın sebebini anlamaya çalıştı. 

‘Kırmızı Oda’ yeni bölümüyle 8 Ocak Cuma akşamı TV8 ekranında olacak.

Editör: TE Bilişim