Kuruluş Osman'da bekleyiş bitiyor.

Dizinin yeni sezonu çok yakında atv ekranlarında yepyeni kadrosu ile yayına girecek.Kuruluş Osman dizisinin 2.sezon resmi tanıtım fragmanı yayınlandı.Fragmanı izleyenlerin yürekleri titredi.

Tanıtım fragmanında Aksakallıların reisi rolünde Cüneyt Arkın ile Ertuğrul Gazi'nin yaşlılık halinde de Tamer Yiğit görüyoruz.Yeşilçam'ın bu iki usta ismi yeni sezonda Kuruluş Osman'a renk getireceği kesin.

“Sır çözüldü, aşkın ateşi harlandı. Gelsin gayrı gelecek olanlar; hayal kurup pusatı kuşananlar, yol açıp töreyi yayacak olanlar, iz sürüp sancağı kaldıracak olanlar, hayal kuranlar... Yol açanlar, iz sürenler, vaktidir gayrı; iz sürüp, yol açıp devlet olma vaktidir” sözleriyle kısa sürede sosyal medyada gündem olan ikinci sezon tanıtımı, Türkiye’den ve dünyanın birçok ülkesinden ‘Kuruluş Osman’ hayranları tarafından büyük ilgi gördü. Onbinlerce beğeni ve yorum alan tanıtım, dizinin ikinci sezonda ekranlara damga vuracağını kanıtladı.

Tanıtımda ayrıca ikinci sezon afişinde de yer alan, Türk kültürünün güçlü simgeleri at, kurt ve şahinin de yer alması dikkat çekti.

Editör: TE Bilişim