Lucifer dizisinin merakla beklenen 5. sezon fragmanı yayına girdi.Dizinin 5. sezon, 21 Ağustos’ta izleyici ile Netflix platformunda buluşacak.

Çizgi roman karakteri olarak yola çıkan  Lucifer çizgi roman serisi olarak devam ettiği yolculuğuna  2016 yılında dizi uyarlaması olarak  izleyicilerin karşısına çıkmıştı.

FOX kanalında yayınlanan  dizi ilk sezonlarında sağlam bir izleyici kitlesine ulaşmış olsa da, düşen reytingler nedeniyle 3. sezonunun ardından FOX tarafından iptal edilmekten kurtulamadı.

Ne var ki dizinin sadece ABD’de değil ABD dışında da sağlam bir takipçi kitlesi oluşturması Netflix‘in dikkatini çekti ve FOX tarafından iptal edilen diziyi  Netflix kaptı.

Netflix, ilk olarak 5. sezonun ardından ekranlara veda edeceğini duyurduğu diziye geçtiğimiz günlerde 6. sezon için de onay verdi. Bir süredir beklenen 6. sezon onayının sonunda resmi olarak açıklanmasının ardından gözler yeniden 5. sezona çevrildi. Lucifer 5. sezon için tanıtım çalışmalarına başlayan Netflix, yeni sezondan ilk fragmanı yayınladı.

Editör: TE Bilişim