Video oyunlarından uyarlanan filmler neredeyse her seferinde hem gişe performansları hem izleyicilerden aldığı tepkilerle hayal kırıklığı yaratıyor olsa da, Hollywood’un hâlihazırda bir hayran kitlesi olan, isim olarak tanınan projelerin peşine düşme merakı video oyunu uyarlamalarını revaçta tutmaya devam ediyor. Bu bağlamda hem sinemada, hem de televizyon tarafında video oyunlarından uyarlanan yeni yapımlara imza atılıyor. Önümüzdeki dönemde izleyici karşısına çıkacak bu uyarlamalar arasında yeni Mortal Kombat filmi de yer alıyor.

Daha önce 1995 yılında beyazperdeye uyarlanan Ölümcül Dövüş – Mortal Kombat’ın bu yeni versiyonunun yönetmen koltuğunda ilk uzun metrajlısına imza atan Simon McQuoid oturuyor. Filmin yapımcıları arasında, son yıllarda hem yapımcı hem de yönetmen olarak gişede başarı yakalayan işlere imza atan James Wan da bulunuyor.

Mortal Kombat Filmi, 9 Nisan’da Vizyona Girecek

Mortak Kombat’ın oyuncu kadrosunda Lewis Tan, Hiroyuki Sanada, Ludi Lin, Joe Taslim, Jessica McNamee, Mehcad Brooks, Chin Han, Josh Lawson, Max Huang ve Tadanobu Asano gibi isimler yer alıyor. Liu Kang, Kano, Sub-Zero, Sonya Blade, Jax Briggs ve Kung Lao gibi video oyunu serisinin popüler karakterleri bu yeni film uyarlamasında karşımıza çıkacak karakterler arasında bulunuyor.

Editör: TE Bilişim