Snowpiercer’ın yeni sezonu ne zaman yayınlanacak sorucu cevap buldu... Snowpiercer 2. sezon, 25 Ocak’ta izleyici ile buluşacak.

Bong Joon-ho’nun 2013 yapımı bilimkurgu filmi Snowpiercer‘ın dizi uyarlaması mayıs ayında izleyici ile buluştu. Amerika’da TNT kanalında ekrana gelen, dünyanın geri kalanında ise Netflix‘te yayınlanan dizi 10 bölümden oluşan ilk sezonunu 12 Temmuz’da tamamladı. Dizi, pek çok konuda uyarlandığı filmin çok altında kalsa da Netflix’te geniş izleyici kitlesine ulaşmayı başardı.

Snowpiercer, daha yayınlanmaya başlamadan önce 2. sezon onayını almıştı. Bu yüzden yaratıcı ekibi 2. sezonu şekillendirmek için zaman kaybetmeden çalışmalara başladı. Buna bir de dizinin yayın tarihinin defalarca ertelenmesi eklenince, daha ilk sezon yayınlanmaya başlamadan 2. sezonun önemli bir kısmı çekildi. Bu da pandemi şartlarına rağmen dizinin çok ara vermeden ekranlara dönmesinin önünü açtı.İlk sezonu temmuz ayında tamamlanan Snowpiercer, ocak ayında 2. sezonuyla ekranlara geri dönecek. Pandemi nedeniyle online olarak gerçekleşen New York Comic-Con’da yayınlanan yeni fragmanla, 2. sezonun 25 Ocak’ta başlayacağı duyuruldu.

Editör: TE Bilişim