Ölümcül Labirent: Şampiyonlar Turnuvası'nın fragmanı yayınlandı, filmin konusu bir yapay zekadan kaçışı konu alacak.

Taylor Russell McKenzie ve Logan Miller'ın başrolünü paylaştığı orjinal adı Escape Room: Tournament of Champions,olan Ölümcül Labirent filminin devam halkası niteliğini taşıyor. Bir önceki filmden tanıdığımız Zoey ve Ben, onları alıkoyan kişiyle yüzleşmek ve mücadele etmek isterler. Öğrenirler ki ölümcül oyunun yapım şirketi Manhattan'dadır. Ama saldırı planları suya düşer. Yeniden aynı kişiler tarafından kaçırılır ve kendilerini bir bulmacanın içerisinde bulurlar. Girdikleri vagondaki tüm yolcuların, daha önce bu oyundan kurtulan kişiler olduğunu fark ederler. Zoey ve Ben'in kurtulmak için yeni tuzakları aşması gerekmektedir.

Hunger Games'i andıran konusuyla Escape Room: Tournament of Champions'ın oyuncu kadrosunda Russell ve Miller'ın yanı sıra Orphan'ın yıldızı Isabelle Fuhrman, Pose'dan tanıdığımız Indya Moore, Teen Wolf'un sevilen oyuncularından Holland Roden, The 100 ile tanınan Thomas Cocquerel ve Carlito Olivero yer alıyor.

Escape Room 2, yurt dışında 16 Haziran tarihinde sinemalardaki yerini alacak. Ülkemizde ise 7 Ocak 2022 için takvimlerdeki yerini koruyor.

Editör: TE Bilişim