Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV, yeni özel yapım dizisi ‘İlk ve Son’u üyeleriyle buluşturmaya hazırlanıyor. Başrollerinde Özge Özpirinçci ve Salih Bademci’nin buluştuğu Cem Karcı yönetmenliğindeki ‘İlk ve Son’ çok yakında BluTV’nin arşivinde yerini alacak. Aynı zamanda BluTV’nin ilk iç yapımı olan İlk ve Son’un çekimlerine başlandığını, dizi ekibi sette çektikleri bir video ile duyurdu.

Arşivindeki yerli ve yabancı içeriklerin yanı sıra farklı türdeki özel yapımlarıyla beğenileri toplayan BluTV, yapımcılığını üstlendiği ilk orijinal içeriği ‘İlk ve Son’u seyirciyle buluşturmak için hazırlanıyor. Yer aldıkları projelerdeki performanslarıyla izleyicinin övgülerini toplayan başarılı oyuncular Özge Özpirinçci ve Salih Bademci’nin başrollerinde bir araya geldiği ‘İlk ve Son’un senaryosu, ‘Yarım Kalan Aşklar’ ve ‘Söz’ gibi projelerde imzası bulunan Hakan Bonomo’nun kaleminden çıkıyor. Dizinin ekibi, set öncesi hazırlıklarını tamamlayarak çekimlere başladığını sette çekilen bir video ile duyurdu. Yayınlanan duyuru videosunda Özpirinçci ve Bademci’nin sempatik halleri eğlenceli anlara sebep olurken ikilinin samimiyeti şimdiden dikkatleri çekiyor.

CEM KARCI’NIN İLK DİJİTAL PROJESİ…

‘İlk ve Son’un yönetmenliğini ‘Tatlı Küçük Yalancılar’, ‘Hayat Şarkısı’, ‘Hercai’ ve ‘Kırmızı Oda’ gibi ses getiren yapımların başarılı yönetmeni Cem Karcı üstleniyor. ‘İlk ve Son’, yaşamın tüm gerçekliği ile herkesin kalbine dokunacak unutulmaz bir aşk hikayesini izleyiciye anlatacak. Karcı’nın ilk dijital projesi olan ve herkesin kendinden bir şeyler bulacağı hikayesiyle ‘İlk ve Son’ yakında BluTV’de!

Editör: TE Bilişim