Michael Chaves'in yönetmeni James Wan'in ise yapımcısı olduğu filmin fragmanında görüldüğü gibi filmin hikayesi gerçeklerden alıntılanıyor. The Conjuring 3'ün ana hikayesi Arne Cheyenne Johnson davası üzerinden ilerliyor.

1981 yılında Arne Cheyenne Johnson'ın cinayetten tutuklanması ve devamında gelen dava sürecinde kendini savunma şekli, tarihi kazınmıştı. Johnson, cinayeti ona şeytanın yaptırdığını söylüyordu. Dava sayesinde Amerika tarihinde ilk kez biri suçsuzluğunu kanıtlanamayan olaylarla kanıtlamaya çalışmıştı. Filmde burada devreye Ed ve Lorraine Warren çifti giriyor. Zanlının bahsettiği şeytani varlıkları araştırmaya girişiyorlar.

The Conjuring: The Devil Made Me Do It'in oyuncu kadrosunda ilk iki filmden hatırladığımız yıldız oyuncular Vera Farmiga ve Patrick Wilson'ın yanı sıra Ruairi O'Connor Sarah Catherine Hook, Julian Hilliard Charlene Amoia ve Paul Wilson bulunuyor. Yönetmenliğini The Curse of Llorona ile tanınan Michael Chaves üstleniyor. The Conjuring: The Devil Made Me Do It'in senaryosunu David Leslie Johnson-McGoldrick kaleme aldı.

Filmin 28 Mayıs 2021 tarihinde gösterime girmesi planlanıyor.

Editör: TE Bilişim