Tribes of Europa Netflix'te 9 Şubat 2021‘den itibaren yayımlanmaya başladı.

Almanca ve İngilizce olan dizi, aksiyon, macera ve dram türünde.

İlk sezonu 6 bölümden oluşan Tribes of Europa Hırvatistan ve Çek Cumhuriyeti’nde çekildi. Yapım uzun zamandır Netflix aboneleri tarafından beklenen içerikler arasında yer alıyordu.

İlk sezonu bitiren birçok kişi Tribes Of Europa 2 sezon ne zaman sorusunu araştırmaya başladı.

Peki, Tribes Of Europa 2 sezon ne zaman?

Tribes Of Europa Konusu Dizinin konusu, Kıyamet sonrasında Avrupa, mikro devletler arasındaki savaşların pençesindedir. Bu ortamda, daha büyük bir tehdit kıtaya yaklaşırken üç kardeş hayatta kalma savaşı verir. Gizemli bir felaketin ardından minik parçalara bölünen Avrupa’da geçiyor ve kıyamet sonrası atmosferde sağ kalmaya çalışan üç kardeşin hikayesini konu ediyor. 2074. Gizemli bir küresel felaketin ardından, Avrupa’nın enkazından çıkan kabileler arasında savaş sürüyor. Barışçıl Origine Tribe’dan üç kardeş ayrılır ve kendi yollarını çizmeye zorlanır. Dizinin oyuncu kadrosunda Henriette Confurius, Oliver Masucci, David Ali Rashed, Emilio Sakraya, Melika Foroutan ve Alain Blazevic gibi isimler yer alıyor.

Tribes Of Europa 2.sezon olacak mı?

Dizi 19 Şubat 2021 itibari ile yayınlanmaya başladı ve iyi yorumlarla giriş yaptı. İlk gününde IMDb‘de 6,0‘lık puana sahip oldu. Dizinin ilk 1 ay içerisindeki izlenme ve aldığı tepkiler 2. sezonunun olup olmayacağını belirleyecek. Ancak dizinin Dark‘ın yapımcıları tarafından yapıldığını ve Netflix’in dizi için olumlu düşüncelerle karar vereceğini düşünülüyor. Yayıncı Netflix’ten açıklama gelmedi fakat diğer filmlerde olan gelişmeşere bakılacak olunursa Tribes of Europa 2. sezonu en olası 2022 baharda yayınlanacaktır.

Editör: TE Bilişim